Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivio paket SADa i EU! Ljudi dajte nam EU pod svaku cijenu, dajte vise da zivimo normalno, potpisite vec jednom, ovaj paket se ne razlikuje od aprilskog, da se potpisalo prije dvije godine sve bi bilo rijeseno, ne razumijem zasto cekati jos dvije godine. Zivio paket SADa i EU!!!!
Priprema za konacnu podjelu BiH za racun Velike Srbije. Njih samo zanima legalizacija genocidne tvorevine kroz parlament i otimacina drzavne imovine. To su jos dva uslova da se zavrsi ono sto su zapoceli isti ovi pocetkom 90-tih. Da je pravde, Carla Bildta kao jednog od najistaknutijih osoba u sprovodjenju Genocida i unistenju BiH, treba uhapsiti i suditi mu pred Haskim Tribunalom.
cuj povecanje broja politicara hahahahhaha
I ja se slažem da stranci treba da idu pa da mi problem sami domaćinski riješimo
VISE BUDALA NA JEDNOM MJESTU?????
OVOM ŽUTOKLJUNCU TREBA ZABRANIT ULAZ U BOSNU I HERCEGOVINU.... NEMA MI MRŽEG ČOVJEKA OD CARL BILDT-a