Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa reci cu da je ovo jedan sasvim dobar članak
Ja se slažem. Samo da mi neko objasni ko je autor riječi "zanavljanje", koja se spominje u tekstu. Pa nije normalno, majke mi.
@Ne mogu Pa zar to nisi već vidio kako je Sebija pričala o zanavljanju raznih stvari u KCUS..to ti je novi bosanski jezik...preuzet od ne znam koga...ha...ha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neko je izračunao koliko se naših para potroši da bi osuđenici imali proteine i aminokiseline kao suplemente dok vježbaju. Pa, dokle više sa apsurdima?!
Bjezali su iz Alkatraza a da nece iz toga ..definitivno..daj koju milju i bezi kad hoces..
Cuj proteini?? Da ojacaju I opet neku nanu opljackaju? Fuj!
sto gradjani mogu srat, sad sve orintolozi
Nemoj dva put reć:))))
Šta čovjek napriča, ovi mu čuvari u goroj poziciji nego zatvorenici
Po svemu sudeći, meće niko ni ući. Osim sirotinje.
Ako jos neko pobjegne odavde, znajte da su se naljutiti na vas.
Što bi bježali kad će mirno išetati
Ne kontam što je tako komplikokovano čuvati zatvorenike pa da ti treba sve i svašta. Napraviš ćelije u podu, da se ulazi odozgo kroz otvor. Nema stepenica, spustiš ga konopcem, i kad treba izaći pružiš mu kakn da se zaveže da ga izvučeš. Dole nek jede, spava, se.re... Kakve kamere, detektori, žice, samo ga u rupu ubaciš, kad jednom izađe, bude vas očišćen od grijehova...
Građani brinu zbog ptičica oko zatvora a policajci zbog ptičica u zatvoru he he
Od kojeg Avde ?
Avdo nema djece
Mjenjaju se direktori godinama poslije rata. Svi dođu "bosi", a izađu kao bogati ljudi. Uvode strogoću da ne vidiš ono što vidiš.
Djeluje strogo
Kako je stao da se slika mozda mu se i povjeruje
momci imaju suplemente...fuj.