Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cruz dođe kao njihov Човић. Ucjenjuje tražeći nešto što se ne može napraviti, a sve u cilju vlastitog interesa i promocije.
nije
klix se i dalje lozi da ce nam amerikanci napravit drzavu. Nece moramo sami
Ovaj je jedan veliki pshihopata..
To su ti lobisti koje plaća RS.
ted kruz izjavijo da ulazi u zadrugu
Možda da pošalju trojicu ambasadora
Ted ima facu stvorenu za udarce sakom
Srbi samo da znate da će vas Rusi opet kao janje žrtvovati. Bolje bi vam bilo da se okrenete zapadu i Nato alijansi.
Dobar čovjek!!!
Kruz je ljudina
Ma dobar je ovaj Ted Cruz .
Ma dobar je ovaj Ted Cruz .
Pratim Cruza dugo vec i nemam sta reci ovom covjeku. On radi na tome sa se njihovo dvoriste pomete jer trenutna administracija je napravila rasulo u drzavi.Senator je savezne drzave koja je pokosena ilegalnim migracijama i niko ne mrda prstom.. Ukratko,Amerika ima daleko vecih problema sa kojima se treba pozabavit.