Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teraj to odakle je došlo bre
@Akihabara Bre iz srbije su došli
@Akihabara Zatvoriti kampove, hapsite krijumcare migranata, prestanite ih hraniti i pruzati im pomoc. Vidjet cete da ce ih bar pola nestati u roku od mjesec dana.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Gdje je ministar Cikotić...
@tipico2 evo ga ...
@tipico2 poslije njegove posjete pojacao se priliv migranata u v kladusu
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
mnogi zaboravljaju da policija ne procesuira kada udesis migranta jer nemaju dokumente
Migranti šatro izbjeglice samo na Bošnjačkom dijelu teritorije !!!!!!! Jel' DOSTA VIŠE!!!!!!!!!!!!!
Puna podrska Krajisnicima!!!! Saljite to sve dzaferovicu kuci. I kaze klix "migranata i izbjeglica". Molim vas da mi jednu izbjeglicu pokazete!
Neko je potpisao Marakeski sporazum,uzeo💰 a mi smo nahebali
Bravo za narod kladuse. Ako neće SDA hoćemo mi.
Ma da sad ko fol ljuti krajisnici popiju litru loze,otkopaju oruzje I otvore ratne dnevnike
Dio konverzacije iz 2018.godine. Neki nisu shvatili do danas u kakvom smo i kakvom ćemo problemu biti. 22.5.2018. u 22:28 ....Ti se zajebavaš, je l' da? Očito ne razumiješ problem niti shvataš njegovu ozbiljnost. Među ovim migrantima je najmanje izbjeglih iz ratnih područja. Trebam li da ti pojasnim svaki segment problema kojeg donose: socijalni, zdravstveni, ekonomski, financijski, sigurnosni...bez obzira na lokaciju gdje će biti smješteni.
Ma sve ih vratiti na teritoriju tzv rs
bravo. kriminalna ilegalna govna protjerati za sva vremena!
Eh bošnjaci dragi šta vam rade ovi islamizirani srbi na vlasti. To je ono isto stanje uma koje je naređivalo bježanje od srba u hrvatski zivotni prostoro pa su isti gladni i bosi pljackali pa klali, glumili topovsko meso uz pomoc slicnih ovima crnih bosnja. Eto sve se nekako vraca al po narodu a ne dinastiji jbg.
Samo dok izbori zavrse mole se gradani za strpljenje.
Krenuše azijska braća bez gaća u game i vratiše se pretučeni i upišani. Big problem big problem. Mršššš
pa sta mislite gdje su zavrsili svi oni idilovci, sve ih bakiru i dzaferovicu poslati
Nije mi jasno kako se ti migranti ne mogu vraćati u Srbiju i Crnu Goru?
nedaju nasi srbi,
Istočna granica ili granica na Drini se može braniti samo bojevom municijom kao što su se nekad i branile granice. Pošto to sada nije preporučljivo, drugi način je postavljanje žice ili izgradnja zida. Pošto i taj drugi način nije moguć, ostaje samo treći, a on podrazumijeva identifikaciju i deportaciju. Čim se deportuje prvih deset, ostali će tražiti drugu rutu.