Komentari (275)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi razlog je da se BiH ocrni i prikaže kao leglo islamističkih terorista, a s ciljem dobivanja boljih pozicija u pregovorima za izborni zakon.
Pa ne uspjeva im to, pokušavaju provući priču islamska država, džihad itd. ali im ne uspjeva, pročitala ih je Evropa.
Ovaj čviljavi gnojavac pokušava da uradi isto ko ona Kolinda kad je pokušala sa vrbuje Bošnjake da ubace oružje u đamije. Sreća Mektić car razotkrio uzp.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ulazis u komsijinu kucu na straznja vrata, bez pitanja, i onda optuzis komsiju da nisi mogao uci jer je postojala opasnost da poderes gace preskacuci ogradu.... Tako otprilike nekako izgleda i Milanoviceva posjeta Bosni.
Da, u pravu si, to je i vasa kuca, samo sto vi pokusavate da je srusite, a mi smo tu da vas sprijecimo. Zato i ne mozete uvoditi kroz straznja vrata one koji vam pomazu u njenom rusenju. Slicni ste ovima koji su nas optuzili da im ne damo da negiraju genocid.
Dolazio Klinton poslije rata. Klinton je presjednik Amerike bio.
Arogantan do 101
Zoki ne oprašta, vratiti će vam. Zna Zoki ko piše, budite bez brige. Ima obavjesti iz barem deset država koje su prisutne u Bosni. Bit će smiha kad dođete na granicu, a onda vam Hr policija kaže:, U Hrvatskoj niste poželjni, udaljite se odmah.
PERSONA NON GRATA
Može li mi netko objasniti za kaj je nama bitan ovaj lik i njegov dolazak?
A sto mu se treba nahebat keve pa da bass ima razlog...
Milanović fino laže i izmišlja prijetnju, na fonu je aktivnosti od 2016, razbijanja i omalovažavanja BiH, u suradnji sa Dodikom i Vučićem, nastoji da stvori što veću krizu da kaže kako su je stvorili navodni "muslimani". On je sramota za EU, pravi novi Milošević, zarad politike želi da zavadi narod, a holesterola? A Sanja savjetnica HDZ-a, sve veće zlo od zla.
A Bišmelinka se kotrlja po Pakistanu, s ono malo mozga.....
Vučić zna koliko su naši bezbjednjaci pouzdani. Smijurija.
Možebit da si u pravu, medjutim, vrlo uporna borba srpsko hrvatske koalicije, natjera me da se zamislim da li je osmica zaista tako nesposoban ili je samo - NEPODOBAN.
Možda se prepao da će ga neko majorizirati
I kečapirat ili senfirat
Ma debilčina pijana narcisoidna. Bitan je ko lanjski snijeg.
Taj Milanovic ima ceremonijalnu funkciju bez ikakvih ovlasti u Hrvatskoj. Ne znam zato uopste daje izjave kad se niste ne pita i zasto mu mediji pridaju paznju.
Grude - kaze kad bi Hrvati imali svoje banke, osiguranja, telekom.... Sa naglaskom na kad bi.... I ljudi to gutaju....
Svoja banka, svoj telekom, svoja osiguravateljska kuća, svoje institucije. Kada bi se Sarajevu oduzeli financijski tokovi, hrvatska administrativna jedinica bi se rodila sama po sebi. O kojim ovaj tokovima prica to kad bi ja njegovu jedinicu finansirao ? Jel to to
Kad bi' bio bijelo dugme Mala bi se zakopčala u me Kad bi' bio dugme plavo Ne bi znala da sam kraj nje spav'o Hej mala hej
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zorangutan je obicna "attention whore"
Nestalo mu sapuna i parfema😂😂😂😂