Komentari (198)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto dizu tenzije pred izbore nahrane sirotinju srboslavljem mrznjom i obecanjima i ne moraju nista jesti..Sto bi rekao General Sefer Halilovic.... Nek stisnu petlju pa nek pokusaju !
...ako bi ih zaustavio?
ko god voli ovu drzavu..oni bez podrske srbije ne bi mogli izdrzati ni 7 dana, jer je svo oruzje na podrucju federacije..
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
za ovu prikazu je i quasimodo maneken
ja bi ovom dao posao samo pod uvjetom da radi u ronilackom odjelu....daleko od ociju
Btw, šta je ono on, zna li ko?
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sve destruktivno, pod uputama zapadnih, istocnih, raznih masonskih..Umjesto birati konstruktivne ljude iz sva tri naroda koji znaju da Vode NAROD, da ojacaju ekonomiju.Slovenija je dio EU i programa davno pripremljenog, Hrvatska isto tako..Srbija jos par godina!BiH ce imati komsije i granice EU, ili ce biti kao Svajcarska i iskoristiti to, ili ce svakom gradjaninu biti samo teze.A i mogucim ulaskom u EU, opet nece biti granica, samo sto ce vladati tudji, strani zakoni! Manite se pokvarenih misli i politicara koji unose zlo i traze sukobe..Ljudi, ratova ste pretrpjeli, gledajte od cega se zivi , djecije perspektive nisu u ratu i ucenju mrznji, nego u miru, suzivotu..Pomislite samo koliko ima mijesanih brakova, kako je toj djeci, gdje cete njih?
ajmo nek se prijave svi koji bi dali zivot za bosnu....
Za sta ti dajes zivot, po kom planu radis?Svugdje te ima da ubacis, izgleda da te ima pod raznim imenima i u grupi sa par njih... Zasto mrzis i trazis kavgu, je li imas ista ljudskog u sebi?
Da nije ove politicare iz manjeg netiteta uhfatio proljev,pa laprdaju neke gluposti,kakva Turska,zar na tako niske grane su pali i s time se sluze.
Dodike Dodike, kompleksašu ispod sijena, svi znaju da si to bolan ti sa gumenom maskom, samo taj što ti je pravio masku slab je majstor, jer maska ti ne prijanja na lice kako treba, drugi put gladaj da naručiš iz Japana, tamo to rade 3D printerom i puno bolje će ti stajati. Sad reci hvala.
Građanske odnose uspostavlja fašistička i genocidna tvorevina koja ne priznaje niti jedan drugi narod osim srpskog. KOJE IRONIJE. Militantni fundamentalizam.... opet ironije. Od naroda koji je izmislio militantni pravoslavno srpski fundamentalizam. Pa jesu li ovi ljudi normalni ili smatraju da smo mi i čitav svijet idioti. Ko je taj koji onemogućava pristup evropskoj uniji i vrijednostima EU. To je naravno tzv republika srpska kojoj se i unazivu vidi da nemaju ništa saa demokratijom i vrijednostima EU. Možda je vrijeme da se patrioti ponovo dignu i rastjeraju fašizoidne idiote koje vode rat i sada u vremenu kojim nazivamo mir. Dosta je više nemira, nemogućnosti razvoja BiH povećanja broja zaposlenih i jačanja ekonomske moći građana. Genocidna tvorevina mora nestati kao i oni koji izazivaju novi rat, pa bilo u kom narodu bili.
Haj to sto on prica pred izbore nekako i mozes skontati, jbg hoce covjek glasove a na taj nacin ce ih privuci, al ne mogu da razumijem ove primitivce iz rsa koji na ovu pricu vec godinama pred izbore svrsavaju i pricaju o tom nekom otcjepljenju. I ne razumijem kako ga nije stid opet pricati o vjeri kad su oni na osnovu te price pocinili genocid, ako medjunarodna zajednica imalo ima sluha trebala bi za ovakvu fasisticku pricu koja se prica usred Europe sankcije uvesti, jer ovo je fasizam i nista drugo! U jednom trenutku pljuju zapad i zele rusiju a vec u narednom zele zapad a pljuju neki taj Islamski svijet koji veze nema s BiH, pa ko je lud ovdje?
Hajde pokušajte!
I sta bi se onda desilo?
fino ti covjek kaze da pokusate a sta ce se desiti samo ce ti se kazati
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
procitao sam tekst dva puta i iako vlajki zna lupati ne vidim ovdje nista neobicno u tekstu ili pogresno ili usmjereno protiv zemlje u cjelini. doduse naslov je zajebban:))) a on je glavni.
Gospodo da vam jednu pametnu kazem. Vi se slobodno prepirite oko toga ali znajte da nas nikad nece pustiti da rijesimo sami ovu situaciju i da nam zivot kreira Amerika. Htjeli vi to priznati ili ne. Oni ako odluce da ce Bosna i Hercegovina biti cjelovita drzava bit ce. Ako im se prohtije da se RS odvoji, odvojit ce se. Mi tu ne mozemo nista. Mozemo samo da igramo kako oni sviraju, kao sto smo i do sad radili. Kao sto je to radio Tito, kraljevina Jugoslavija itd. A vama porucujem da se manete suplje i da radite nesto pametnije jer promijeniti nista ne mozemo ;)
Naporni su sa ovom dosadnom demagogijom. Sada kada je i pticama na grani jasno da SNSD nakon izbora ide na smetljište historije, nastoje na sve načine to da spriječe, pa i ovakvim glupostima kakve ovaj Jevrej-Hrvat-ili kako se već danas izjašnjava izvaljuje. Još mi je interesantno kako Čović iz sveg grla upire u Komšića kao dokaz majorizacije Hrvata od strane Bošnjaka, dok ovu spodobu od čovjeka i ne spominje, bez obzira što je na funkciji koju obnaša jer je "Hrvat". Toliko o dosljednosti Čovića i njegovoj borbi za jednaka prava bh. Hrvata.
Pa ajde vise otcjepite se! Pustite se suplje? Ajde.. BiH se treba okrenuti zapadu. Od arapa i turaka nas samo glava moze bolit. Ali to moramo uraditi zajedno... i ova prica jbt ispada svi muslimani u bih nema vehabije, a generalno mozda ni 10% stanovnistva da ide u dzamiju i da postuje islamske principe...isto ko i vasi krscani...
Kod nas kazu." Pas koji laje ne ujeda" a ovi genocidni psi laju evo vec 20 god. a najvise laju ovako pred izbore, a navece kada legnu ono genocidna tzv:"rs" sastavni dio BiH, ujutro ustanu ono opet isto, a oni laju, pjene, bale...
Da, bas... Ko je ono bombardovao cetnike nakon sto su tri godine klali, palili, silovali, i protjerali 100% nesrpskog stanovnistva sa terotorija republike shumske? Ko je bombardovao cetnike nakon sto su se isti usrali u gace pa za taoce uzeli pripadnike mirovnih snaga? Ko je bombardovao cetnike nakon sto se Armija RBiH organizovala dovoljno da zapocne oslobadjanje drzave? Valjda je pravo pitanje zato cetnike nisu bombardovali dok su klali vec onda kada je trebalo zamazati oci bosanskom narodu da im je neko konacno pritekao u pomoc, kada je trebalo zaustaviti silu nebesku da se obracuna sa zlocincima... Nego, cime bi se to osamostaljivali? Referendumom? HAHAHAHAHA a evo i na cirilici XAXAXAXAXAXA ...oplakah od smijeha....
Ja bi sad otisao i popisao ovog kurtoslava...!
nek vam je sa srecom