Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Već je početkom februara mostarski gradonačelnik Ljubo Bešlić kazao kako Grad Mostar nema nikakvu obavezu prema tim radnicima i da je to problem viših nivoa"Pa koje preuzeo hotel Ero od penzionera?Vlada nije a grad Mostar jest.Da li je grad Mostar tolerisao radnike sve te 4 godine? ili su se radnici sami tolerisali.Grad Mostar se je morao brinuti o tim radnicima, drugacije ne ide.Kad se treba nesto uciniti za radnike, salju ih Vladi.Vlada je u pravu,nije Vlada kriva za njihov slucaj.
čiji su oni, prvo to da raščistimo
Ko upravlja tim hotelom? Pa valjda se zna ko je vlasnik, ko novac kupi i odnosi?
ko upravlja i ko radi... zna se odmah i ko je nadležan... ako su Hrvati onda županija, ako su Bošnjaci onda Fadil
Kako sam bila u pravu( na zalost ovih ljudi)kad sam malo prije rekla da se dzabe obracaju Fadilu jer on tamo nema nikakvog upliva i da je taj hotel 100% pid kontrolom HDZ - a i Covicevih podanika
znala sam da moj "ah taj pogled u daljinu" najvise voli stolni tenis
Ma ja najlakse rec prebacivat odgovornost, svi su krivi samo ti nisi.
Covjek koji se ne bavi svojim poslom,usput najveci politicki ljigavac na ovom prostoru.
Fadil je smrdljivi nesposobni SDA ljigavac
Hajde mali ne laj...