Komentari (314)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAKO TO DA PORODICE SA DJECOM NEMAJU POREZNE OLAKSICE U ODNOSU NA PORODICE BEZ DJECE I SAMCE? - a natalitet strmoglavo pada? AMANDMANSKI TO IZMIJENITI!
ovi sto dislajkaju - neka obrazloze zasto se ne slazu
@visocicaguy I mene to zanima, kako sam shvatio sto imas vecu porodicu vise ces placati poreza, tj.nema nikakvih olaksica, mislim da nam je ovim ukratko receno "prestanite se razmnozavati", valjda kako dolaze mlade generacije pa djeca nacitana, znaju naci informacije, buntovni itd. jbg.smeta ima to, nova jagnjad u torovima u ovoj vukoje*ini nisu dobro dosla .. :/
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Meni je plata 450KM . Ni jedna djevojka nece da se uda za mene.
A belegija? 13-14 ili 18-20? Možda je to razlog! Bez ljutnje...
@sandor1 Mozes imati i dokoljenka ali mozes se yebat s njim ako nemas mecku ili bembaru.
Nivaaaa
Ko o cemu, Novalic i porezu! Otjerali ste omladinu da zarađuje van granica maticbe drzave i onda kad treba da dođu kuci oporezujes im taj novac na carini a ionako placaju porez kroz robu koju kupuju...koji si ti nesposobnjakovic! Zaista se 'divim' ovom narodu kako te do sada nisu smjenili
Ukratko, sve mi se cini da ce poslodavci opet nac nacina da to ide na teret radnika .
Fadile, bitno je da ti svoj porez ne plaćaš, a na sirotinji se lako istresati, silnici jedni! Fuj!
Ovog Fooodila kad vidim Žgaravicu naku dobijem, odma moram GASTAL popit, jest vala ko ČIR pojavom
Bojler mi je upaljen 24/7. Fadile oprosti!
Fadile,pa ti nešto radiš????? Grohotom se smijem,buhahahahahhaha Buhahahahahahaahahahahha... I opet buhahahahahaahhahahahah!!!
Znači opet povećanje doprinosa i poreza za poslodavce!
Evo prilike da se uniste kamatari u BiH! Pravedni covjece, evo prilike da tvoja pravednost postane nadmocna nad nepravdom! Evo prilike da tvoja pravednost prestane biti uzrok tvog ugnjetavanja! Evo prilike da svojim djelom prouzrokujes promjenu u drustvu!
Dolazi prilika da vecina od ovih spomenutih 55% primi platu bez ikakvog treceg posrednika! Zamislite da 55% ljudi prestane tociti gorivo, zamislite da 55% ovisnika kladionice prestane igrati, tj. izvlaciti se! Zamislite kamatare sa mjesecnim deficitom od 55%!!¡!!!!!!! Akcija daje reakciju!
Da budem malo jasniji i konkretniji. Bogati(politicari, ...) u nasem drustvu, se izmedju ostalog dodatno bogate uzimajuci kredite u bankama ovog podneblja. A banke im posudjuju novac koji ti i ja dobijamo kao platu. Kako god glasali na izborima, povucimo pametan potez, trajno povucimo plate sa banaka!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Sve mi je jasno osim što ne mogu odgonetnuti ko je veći lažov i ublehaš između Novalića i Zvizdića???
Novalicu tu i tvoja vlada treba da se bazirate na povecanje najnize neto satnice po kolektivnom ugovoru koja iznosi 2.31 tu nas radnike poslodavci ugnjetavaju jer ste im vi to zakonski dopustili!
foodile idiote
http://www.sarajevograd.ba/dirljivo-djecak-tjesi-svoju-sestricu-koja-umire-zbog-tumora-na-mozgu/
http://www.sarajevograd.ba/dirljivo-djecak-tjesi-svoju-sestricu-koja-umire-zbog-tumora-na-mozgu/
Ovim stimulisu dosadašnju praksu da se plaća minimalac! Bruka!