Komentari (334)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
HAHA NEGO ŠTA JE ISTINA,KOLIKI GOD TI BIO MAHER ZA KRAĐU I PREVARE, SKONTA SE I POKUŠAJ ZAPOŠLJAVANJA KĆERKE,PA EVO SAD I POKUŠAJ BOGAĆENJA KĆERKE! DO KAD VIŠE SDA GAMADI? 🤔
pravi je hairlija, ima čojek milijune... a do juče peko bestilj...
@Dollar Da bi pek'o bestilj moraš imatinšljive i moraš znati ispeći bestilj. Ovaj nit' je im'o nit' je znao. Ali zato iskamčit' jednu teglu i hapisat dvije, to je bio u stanju.
Navikli smo da se pravdaš novaliću. Možeš do oktobra i tad nema ni tebe ni sda
SDA nikada nije ni znala drugačije, nego da uzima i na račun građana se bogati -.-
Kriminalac mrtvog kova vidi mu face samo odvratne jazavcaru
Ma Novalic je kralj i tacka! poserem se na SDA i njenu politiku
Zna balinče uzet pare i bacit prašinu u oči ćoravom narodu a kćerka sposobna čudo jedno zaradila prweko student servisa bila cura vrijedna i dobro štedilatako da on sa tim parama nema ništa.
Kad bolje skontaš kod nas u državi jedino su političari MILIONERI jebote! I zato uvijek kažem ko god uđe u politiku za mene je ljigav čovjek i tačka!!!
Pa šta očekivati od države u kojoj je SEOSKI KICOŠ premijer VLADE !!! A pri tome je i pripadnik KLEPTOMANSKOG udruženja SDA !!!
Tako im sve prolazi u ovoj državi skužili su foru. Ispale informaciju raja se naloži, ronca dan ili dva i pojeo vuk kenjca. Nadam se da ce nakon oktobra svanuti dan kada više necemo gledati ovakve ružne lopovske face na vlasti.
Izdrži glavonjo do oktobra poslije nek tije Bog na pomoći
izdrzace on i njegovi potomci i duze koliko se samo nakrao
Jedno pitanjce, onajo usput: Otkud kćerki pare da kupi dio zgrade i kakva je to firma koja u kratkom roku zaradi tolike pare da se bez problema kupi zgrada?
vrijedna cura puno radila preko studentskog servisa pa zaradila
ZAPOŠLJAVAJU ZAISTA FADIL I BAKIR, mala preduzeća NAPROSTO EKPLODIRALA ! :))) Samo puna Bosna DUŠMANA :)) A uhljeba ? I njih, i njih.
BH Pošte uvele nelegalnu taksu na "praćenje" svih prispjelih ino-pošiljki u unutrašnjem saobraćaju u iznosu 1.80 KM, pa nije ni čudo da razmišljaju o kupovini nekretnina preko naših leđa.
Pa možeš pošiljku pratiti sa bilo kojeg pretraživača drugih pošta. Ja npr.pratim preko pošta Srbije. Iako ne vjerujem da se to naplaćuje!
Ne kune ga majka sto se kockao, nego sto se vadio!
Pokrao Pretis uz asistenciju SDA, prodao FDS, donio zakon o radu kao u aparhejdu, a za vrijeme nnegovog mandata vise mladih je napustilo F BiH nego u ratu.Ohadjijao Hifu i svoju ekipu preko Dzidica i raznih zakona i uredbi. Kako rece trezoras dosao iz realnog sektora
zasto brisete lajkove ????