Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA i i sbb se ne mogu dogovoriti oko dnevnog reda a pričaju o koaliciji za naredne četiri godine. Uzas
hajmo yebat uhljebe ko sto oni nas yebu...pardon...zaboravih da mi nemamo muda za to...
@CicaSaDrine jesu kitu
Nisu ni poceli a vec prekinuli sjednicu
Bjezi te mladi ljudi iz bih nema tu kruha dokazuju nam svaki dan!!
nije se rodio ko je latine zahebo
Koji je ovo bolid od inasana, Allahu dragi
Vama treba bombicu koju jebite se vise
Ovo je zaista vrh ledenog brijega i zajebancije stranackih uhljeba,luftera i neznalica sa masama koje jedva prezivljavaju. Mislim da je i neki zadnji trenutak izlaska na ulice i direkt put institucija.Sa mo bez de moliranja i razbijanja a ove uhljebe i stranacke poslusnik e bez razmisljanja bacati kroz prozore.Doslo je vise do dna svakog dna vam p.m. svima rddom
GOvnalic tornjak i ustase svi za stolom
Hajde da se dogovorimo da se necemo dogovorit ali svakako su nam dnevnice placene sta nas za narod briga
Covjek se pali ko hepo kockica
Ovo podsticaj da se Vranduk sravni i dovede korito Bosne u prvobitno stanje? Novalić je jedini uspio za mandata otvoriti i zamandaliti radove.
mrs...