Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Znaci gomilaj zalihe. Sve sto ovaj kaze samo radi kontra !!!
prvo ti si vlada rezultat izbora 2014 a ne posljednjih, drugo vise si po sudu nego na poslu i trece dao si FUPu samo 2.5 miliona KM a sa Fikretom ste se 10 miliona rastalili , Bakir ti hoda po svijetu dok se ovdje belaj sprema ,,,, i kome da vjerujem ? SDA ? tebi ?
Hocemo prijevremene izbore da skinemo i tebe i tvoju stranku
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Da vjerujemo liku kojem se sudi jer je nabavio respiratore za 10,5 miliona KM od kojih pucaju pluca? Jel se ti zahebavas?
Kome vjerovati...sada kada bi se izbori odrzali tvoja stranka bi katastrofu dozivjela... cuj 37% manje ulja...1.80 KM bilo prije godinu dana, sad 3.60
Takodjer i onu junicu koja se predstavlja kao ministar vanjskih poslova treba smjeniti.Pa ona je bruka kada se pojavi a tek kada progovori...e to je sou ...kao i kod ostalih "bosanskih oligarha"!!!
Fadile u koju kameru gledas 😂😂😂
fadil zvani sir - kajmak.... vjerujte vladi... onoj kojoj se upravo sudi na više polja... how yes no ... hahahaaaaaaa kako smo jadni, kakvi levati nas vode i zastupaju...pa zar smo stvarno spali na ovako niske grane u 3 fine strinine... ubit ću se majke mi... ovo je i bogu dosadilo a kamo li čovjeku...
Pa imaš li imalo obraza papčino?!Ti da nešto garantuješ i tražiš da ti se vjeruje....
Cak je i jedan Dodik puno vise uradio za ovu zemlju nego ovaj kriminalac i uhljeb.
Kada te vidim odmah imam zelju ili da bjezim ili da napunim zalihama citavu kucu. Toliko vjerujem klosaru i kriminalcu kakav si ti.
Upravo vladi ne treba vjerovati!!! I 92'ge je narod vjerovao i otisao u propast.
Tebi Fadile ni rođena mati više ne vjeruje
Je..š klix. Gotovo svaki moj komentar koji sadrži antiratnu retoriku i pozive na mir su izbrisali. Na dušu vam bila svaka žrtva i svaki bogalj, razaranja i svaka suza, ako ne daj Bože dođe do toga.
treba te skopcat na onaj respirator zbog kojeg ti se sudi trenutno međede
Fadile ne brukaj se
Kome baa da vjerujemo? Da nije tužno bilo bi smiješno...
kako da ti vjerujemo jadan ne bio? haj prvo zaustavi i kazni ove sto prodaju brasno i hranu po piku, olxu, da te vidimo!
Pa ti sam sebi ne vjerujes
Tebi da vjerujem? Pa nisam izgorio po glavi.
Pa Ti Fadile stvarno nisi normalan....