Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zašto niko ne objavljuje da medicinske ustanove "tek sada nastoje nabaviti nove testove i opremu", a da ovi testovi koje imamo (veoma mali broj) je poklon Svjetske zdravstvene organizacije. Paralelno, uz bh pokušaje nabavke, Turska šalje Americi 500.000 testova. Baakireee, gdje se kriješ sada
@kolorit https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2672351472863592&id=100002662950119
Pitaj ove prijatelje sto im je pravo da te neko k... u anus, vaznije od prava na zivot, pa su nam ko '92 stavili embargo, onda na oruzje, sad na medicinsku opremu. A Bakirova zena ti je na prvoj liniji dok ostali iz trezora pisu statuse po fb. Realno.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Bolje biti zdrav i bogat, nego siromasan i bolestan.
Korona najvise napada bogate
Novalic govori o disciplini? Halooo On se ne pridrzava preporuka (festa u Konjicu) iako je vlada upravo preporucila ne odrzavanje takvih skupova. Sad drugima trubi o disciplini. Koliko ce ovu drzavu kostati ta tvoja festa? Nemate ni testove a kamoli respiratore. Poslije ce te kukati kako vam Evropa nije pomogla...
Konju, što nisi disciplinovao onog hajvana u Konjicu koga je vlada postavila za direktora. Ko mu je dao dozvolu da napravi dernek sa blizu 200 ljudi i još da dovede vojvodu iz Čačka i to naoružanog ubojitim virusom. Jesu li to bile mjere da se zaštiti narod, ili da nas pobijete?
Ne mogu da gledam ovog parazita društva
Novalic, premijer kakvog Balkan nije dosada imao. Genijalac
Elektroprivreda i Telecom ? Pa onaj " stručnjak" Hurtić Zlatko reče da to sve treba prodati i uzeti keš !?? Neki dan Telecom darivao miliončić za respiratore ? Đe je taj " ekspert" ? Hurtić. Jel njegova agencija šta donirala ?
Milioni, kamioni, avioni. Svjetska banka, MMF, EBRD. Ovako bi svako mogao rjesavati krizu
Palamudas bez veze. Donosite nekakve mjere a sve bez konkretnih i na vrijeme radnji. Trenutni najveci problem je u Konjicu a nista ne poduzimate. Radi nekakve feste koju ste organizovali u nevrijeme dobili ste potencijalno novo zariste. U mogucem kontaktu sa zarazenim je bilo 200 ljudi. Izmedju ostalih na toj zabavi je bio i nacelnik Konjica, direktor doma zdravlja, direktor bolnice... Znate li sta to znaci ako se virus uvuce u zdravstvenu ustanovu i zarazi zdravstvene radnike???
Jadni mi s vama.Samo ne dao bog goreg slucaja
el bake
lako je moj foodile tebi,bakiru,dodiku,covicu,pjanicu,dzeki,halidu beslicu,reisu,nadbiskupu.....postovat mjere zabrane koje donosite a kako je otpustenim konobarima,penzionerima,radnicima uopsre tj 90%populacije kako ste im pomogli da prebrode ovo zlo,donijeli im jos gore zlo GLAD I PONIZENJE
Zvizdic i Novalic su likovi koji su unazadili BH privredu do u nedogled. Nabili nam akcize od 2.3 KM na gorivo. Preduzexa nam skoro sva propala, privatnicima nameti od kojih se guse. Oni za auta svoja sprde 30-40 miliona u jednoj godini a nama kupe aparat za dijagnostiku za cijelu BiH OD 250 HILJADA KM! JEL SADA VIDITE KOLIKO VLAST BRINE O VAMA?! NARODE ZASTITIE SE SAMI!!! NE IZLAZITE VANI!!!
Sta ti imas mrgalju?!?!? Cijene goriva i sad drzite na 2.3 KM kao da se nista ne desava ,a posrnula privreda samo sto se nije ugasila! NE KAZES KOLIKO FBIH IMA TESTNIH JEDINICA?! Kako te nije stid javljati se smradu jedan?!?!
Sve sto ovaj lik prica da ima para da se ovo prebrodi sve su to pare od nekih kredita i banki,nema njegova vlada helera
Nema šta! Korona na aparatima!
Ja tebi ne vjerujem kad zjevas..ti i Zvizdic ste dva najyveca pezmtljanca u Federaciji.