Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nego šta Novaliću, zguraj iz u penzionere, jebe se vas što vam dvije trećine zemlje čine penzioneri a onda penzije neka budu po 150 KM. nakon čega ćete vaziti kako je puno penzionera i kako nema para za povišicu. Moja nana bi isto tako vodila državu.
Samo je propustio da kaže da će se uvezivanje radnosg staža izvršiti posthumno 2034.godine...
Dobar menadjer ovaj Novalic,nadam se da je ovo samo pocetak jednog uspjesnog mandata!
kako to da niko krivicno ne odgovara zato sto nisu uplaceni doprinosi tolike god!? direktno ostecivanje budžeta, radnika i nikom ništa!? nema tu pregovora, treba hapsiti sve direktore cije firme kasne vise od 3 mjeseca!!!!