Komentari (449)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOZES/TE GA ZA KURCINU UFATITI
hehe
@driinajedina jel to nesto na racun prava na prvu bracnu noc bega?
PRIKAŽI ODGOVORE (41)
podizanje tuzbe nije pitanje pojedinca ili stranke, to je veoma vazno za cijelu BiH i za sve zrtve genocida..
@Zilot ako postoje dokazi (doduse sumnjam) onda je obaveza to prijaviti. U tom slucaju dragan i mladen Rade krivicno djelo sprecavanja novih dokaza.
@Zilot - Ako bude zdravih elemenata tužba će ići svakako! Nego, čega se ti i tvoja bratija toliko plašite. Svih laži koje ste iznosili na sudovima ili pak nečeg još težeg??? Uostalom, može se sakupiti par stotina hiljada potpisa na privatnoj tužbi istom Sudu. Šta će onda Milokrad, Čović i ostali?
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Pa odmah podnesite krivicnu prijavu, sta vas to sprijecava?
Pa kreteni mi dižemo tužbu protiv Srbije a ne protiv Banja luke . Što se bojite da ce povući i vas ako dodje do raspleta .
mozes jedino povuci svakog bosanca za kanafu i vikat uzbuuuunaaaaaaaaaaa
Zamisli molim te, mi moramo traziti dopustenje od Srba i Hrvata za reviziju tuzbe umjesto da imamo puno pravo da tuzimo i Srbiju i Hrvatsku za agresiju na BiH. Ne traziti dopustenje ni od koga nego tuziti i Hrvatsku zajedno sa Srbijom jer nisu Hrvati StariMost ljubicicama gadjali. A javna je tajna i svi mi to dobro znamo da je i Hrvatska kao i Srbija imala i dalje ima velike ambicije da rasparca nasu milu domovinu. E nece da moze!
чему овакав став? Ако сте против ревизије а ви напустите такву власт а не да хушкате и лажно србујете! Напустите фотеље и функције а не да очекујете од Бакира још фотеља и функција ако останете са њим у коалицији!
Vlahadija kmeci evo vec sedam dana i nema namjeru prestati
Kad vi bagr.o srpska mozete Haradinaja ganjati po 40-ti put a vec oslobodjen mozemo i mi vas gov.na.Usput,albanci ce vam se krvi napit zbog Haradinaja vidjecete ,necete na Kosovo krocit do Sudnjeg dana ,albanci su to
@GrgurevicOgnjeniVuk a sami ebi krv pijete drug moj, jer ovo je i vasa domovina
Mozete ali obavezno u BG jer ce ga tamo jedino osuditi i okriviti kako vama odgovara.Odmah raspisite iz BG interpolovu potjernicu da se hapsi kao nekad nasi a sad Kosovski politicari
Medjunarodno pravo tek postoji u pravom smislu te rijece nekoliko decenija, to sto nikad ranije nije prihvacen zahtjev za reviziju nista n e znaci jer uopste nije bilo puno takvih slucajeva. Drugo je pitanje dokaza i strucnosti ljudi koji to vode,
Našla opet SDA mamac za glupane. Revizija tužbe bez ikakvih novih dokaza. Ložite se glupani.
ma bitno je da je Bakir ispao patriota iako zna da od revizije nece biti nista. Dok ima ovaca bice i vune, i priglavaka a pogotovo salova da se narod objesi jos par puta
Eno se Sakib prepao vas pravo
Nasera Orica Srbija optuzuje za ratne zlocine i ponovo mu se sudi. Covjeka sa Kosova hvataju u Francuskoj po optuzbi Srbije mada je ranije osloboden optuzbe isto kao i Naser Oric. Zbog cega se nebi obnovio postupak protiv Srbije ako ima novih dokaza? Dali se Srbija i vlasti manjeg entiteta boje promjene rezultata zbog novih dokaza?
bosanac ja bi zelio novu tuzbu i povoljan ishod i ratnu odstetu i satisfakciju i svasta nesto ali ako je oslobodjen perisic , simatovic, stanisic ako je Slobo ostao bez presude ako niko iz Srbije nije odgovarao cak ni Seselj onda je jasno da su veliki odlucili sacuvati Srbiju.... Sve je svaljeno na BiH Srbe i u tim granicama se sve vrti.
@Avalon777 eeee drug moj de ti objasni zajapurenim patriotima koji ne znaju nista hladne glave
Bitno je da protiv vas niko ne podnosi tuzbu iako radite protiv drzave koja vas placa/ U svakoj drugoj drzavi bi bili proglaseni antidrzavnim elementima al ajd sad.
država ne plaća nikog. sve što država ima, uzela je građanima. znači, njega plaćaju građani, oni koje predstavlja.
@Max_Bunker Valjda im gradjani skupljaju dobrovoljni prilog i tako im uplacuju plate? :D Drzavne pozicije ne postoje niti krediti MMF-a??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Srbija je vodila rat 90-tih u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Kosovu !!! Crnu Goru je bila okupirala !!! Sa kojim susjedima je Srbija u dobrim odnosima ???
@Ergoproxy Javi se KAČAVENDI !!! On je stručnjak za takve i jedva čeka da PRIMIŠ GA !!!
@Ergoproxy Vidi, vidi !!! Kad ti ga je stavio, postao presveti otac !!! phahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tuzba je vec pokrenuta ,ovdje se radi o reviziji VEC POSTOJECE TUZBE iza koje stoji vise od 50% stanovnistva BiH (PO ZADNJEM PRIZNATOM POPISU OD MZ)... i sta se bunite ako ne dodje do presude eto vam mogucnosti da tuzite NATO zbog agresije na Srbiju,nije li vam to zivotna zelja? I na kraju vidjet ce mo dal ce Bakir ostati pri tuzbi i dal se uopste pripremio da okonca istu u 5 do 12.
@1viljamovka Mogucnost za reviziju i punomoc postoji. Dalje ne bih da diskutujem.