Pomoć Rabiji Hasičić
0
Novac pristiže, kuća će se graditi!
Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
gledala sam ovo na televiziji-u ime naroda. ona stvarno zivi u rusevinama, mislim da nema ni vode ni struje. kako ce podnijet zahtjev- sigurno jadna zena ni nezna kome da se obrati.
Svi vi dragi \"dušebrižnici\" koji niste u stanju niti jedne marke da donirate u humanitarne svrhe,začepite čvrsto svoja usta ili se bar malo informišite. Izađite i pogledajte,neka vaše oči vide nešto drugo osim monitora. Rifete,svaka ti čast! Australija je daleko,ali tvoje srce je ovdje i zato ti hvala!
Ljudi sta je s vama? Zena nema gdje spavati, ako ne zelite ili ne mozete pomoci molim Vas nemojte ni odmagati. Zasto tolika negativnost. Kakva finta dodjite i posjetite je ako ne vjerujete a ne ovako napamet pricate. Ali opet imate pravo na svoje misljenje ma koliko to bilo bez činjenica.
budimo razumni,,, ona je imala 14 godine poslije rata da napravi kucu ?Samo je trebala podnijeti zahtjev internacionalnim sluzbama. OHR je pravio kuce u yebenom podrinju a da nece u zavidovicima. radi se o obicnoj finti. moje misljenje.
A da nije tuzno presmijsno bi bilo hahaha
eto ja sam iz krivaje i reko bi vam trebate pomoci ovoj zeni kao i ja, al kad sam ugledo Safeta Begica, lik ce pola para pokrast, ebemu famaliju