Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbitnije je izgleda samo da se uzme od naroda.
Ovdje je po meni najodgovorniji direktor. Bukvalno lik je radi komoditeta doveo do toga da je spreman potpisati da se od sakupljenih para iz Federacije RTV takse 25 % daje RTRSu ono što je prije išlo za Federalnu TV. Mislim DOKLE?
Želimo na Eurosong!
zasto samo bosnjaci placaju pretplatu?
Ja sam bosanac i placam pretplatu sta cemo sad?
Radite protuzakonito da bi ste pokrali pare od tv pretplata.AKO RTV RADI POSTENO ZADTO NEMA SVOJ RACUN I NE SALJE RACUNE NA ADTESE OVAKO NITKO NEMA UBID KOLIKO PARA DOBIJETE DAJETE DVA PRIVATNA TEL.BROJA .TUZIT CEMO ELEKTROPRIVREDU S KOJIM PRAVOM U RACUNU OD STRUJE UBACUJE JSI? ONDA NA CIJELI RACUN STRUJE I RTV PRETPLATE IZRACUNA PDV.UOSTALOM TU RTV NITKO NE GLEDA JER SVI ZNAMO CIJA JE KAO I TELEKOM.
Kupatilo ugradio, kara voditeljice i blokira plate. Suma Šabicevog postojanja.
I ja se ovoga sjećam. Da je prije bilo. I to u onoj Jugoslaviji. Da je ovaj jedan čovjek. Da je on bio prije to dolazio. I ovoga svakoga mjeseca. Gdje je ovaj moj tad djed. Da je on bio njemu plaćao. I to za ovu RTV taksu. Nakon što on njemu dadne. I to ovu priznanicu. Sada to ovoga više nema. Sada je ovakav način te pretplate to. Da se on prikuplja. Gdje ovi mnogi ljudi. Da oni ovo tada izbjegavaju.
I ja ovoga svakoga mjeseca. Da ovo plaćam. I to za ovu njihovu RTV pretplatu. I to ovih 7,50 KM. I to za razliku od ovih drugih. Koji oni ovo njega ne plaćaju. Nego oni i ispune. I to ovu uplatnicu. Samo plate taj iznos. Koliko i je za ovu struju. Da je ovo njima bilo došlo. I to za ovaj neki mjesec.
Prvo , uskoro ce se konacno imenovati Upravni odbor RTVFBiH i time okoncati dugogodisnje direktovanje mimo zakona(zbog vlasti koja bila u tehnickom mandatu).Drugo,dodjela novca za digitalizaciju TV signala u MUX-u A je tek sada realizovana i pocinju radovi.Trece,mora se osnovati Korporacija javnih emitera.Cetvrto,ovo je sukob odlazecih direktora.Samo napominjem.
Koliko ja znam, ja se nisam nikad pretplatio na tu pretplatu, jebba me drzava, na svakom cosku me odra k'o zeca, pa dokle vise.
Zato što se FTV koji je pod kontrolom SDA kadra protivi krasti od nacionalnog emitera kao do sada.
Stavite pretplatu 3.00 KM svako ce placati, 7.50 KM je puno za skoro pa nista, kada se popravi program dignite cijenu nije problem.
Necu i nisam nikad platio pretplatu, makar me i u zatvor strpali ali nedam ni marku za izmisljeni porez.
Ugasite se ima dovoljno tv programa za one koji zele gledati tv, a takvih je sve manje
Izmisljeni porez. Prevara, u cijelom svijetu vlade samo izmisljaju poreze, a ovaj je najveca glupost
Ha ha ha pa fakat treba biti pravi fanatik pa uplatiti ovu stavku u ovom momentu.
Hoćemo na Euroviziju
I kod vas ima onih koji se koriste privatlukom na osnovu firme ,tako da im nije plata ni bitna.
Trojka skroz na skroz odustala od prikupljanja RTV takse sa podrucja entiteta RS i pod kontrolom Covica..!? Aferim trojkasi.. Opet samo po Bosnji udri!?
Livada, daj nas prosvjetli! Kako se za vrijeme sda vlasti prikupljala rtv taksa? Sa kod podrucja ili iz kog entiteta? Daj nas prosvjetli !
Prikupljala se sa područja Federacije 67,5 % BHRTu 32,5 % FTV u A sada hoće; 50 BHRT a da ostalo 50 % podijeli RTRS 25% i FTV 25% Bukvalno želi se Dodatno finansirati RTRS... iz Federacije. Trojka!!!