Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Optimist: Sa šestorkom bismo propali dostojanstveno i polako. Ovako, sunovrat je brz i neizbježan!
@Galina sad problem goran koji se nije izjasnio oko agresije a velicanje zlocinaca na tvsa, ratni zlocinci na celima javih preduzeca i ostale jugobalijske smicalice nisu bile problem? Hahaha smijesna je ovaj konakovic
IDEMO DALJE PRITISKATI DO POTPUNOG RASPADA SDA-SBB-DF MAFIJE !!!
Kleptomanka JaDna Agic malo joj je sto je harancila javne nabavke po Agenciji za koordinaciju pilicijskih tijela, pa sad hoce socijalu. Kleptomanko haram je sa socijale krasti
Ok sto ovog Mackica skinuse sa liste ali sto Teu Music skinuse sa liste to mi nije jasno. Po svim mjerilima zasluzila i trebala biti ministrica. Jeli i ovo naredjeno iz SDA kuhinje da je ne imenuju?
Iz slyzbe za zajednicke poslove za ministra privrede. Stvarno smo dno dna. O kojoj god se stranci radi.
Dr. Dino im ga sukno do balcaka!
Komšić je najveci licimjer i lažovcina. Sada na racun ove namjestene krize u RS-u pere svoj smrad sto ga pokupi sa SDA. Necemo zaboraviti Komsicu tvoje laži i tvoj obraz fuuuj
Hahahaha ovo je ona scena iz nadrealista, gdje svako dolazi sa svojima i otimaju se za pozicije. Allahcicu uzmi nas sve.
Lord Hadzihafizbegovic opet jase... fakat je iritantan frajer do bola... za povratiti...
Tužno je sto ogranicenom Scepi politiku regulira balavac koji mu otvara vrata dole po tornju, a alkosu Sejdi čašica j brlja diktira politiku
Jeli BBI-a 🐕LA Srbin ili Srpkinja?
Komšić očigledno insistira na nakom Srbinu pa kako god, pokušava nešta da dokaže? Umjesto da se imenuje sposoban i strucan COVJEK BEZ OBZIRA NA VJERU I NACIJU!
Pa trazi se halal Srbin da se pokaze multieticnost i gradjanska orijentacija, tek toliko da mu se ne moze prigovoriti da se ridjokosom zavlaci u debelo crijevo.
Komsicuuuuu kad ce Vlada federacije?
Ovima ni Bundesliga nije ravna
Cirkus Fohro i Sejdo! Klošari skinuli pivara i travarku,stavili kleptomane! Halid mjesto Halida! Mrs bagro,čekamo oktobar!
Čim vidiš levata sa rukama u džepovima jasno ti je koliko je sposoban.