Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
breka moje naselje
Kad se ima nek se trosi.Treba bolju rasvjetu staviti kod kanta za odpad da narod bolje vidi po cemu burla..
Ovi osvjetljuju mrtve, a živi čak nemaju svijetla i ostalih potreba. Nikad nisam smatrao bavljenje mrtvim moralnim. Ni dženaze, ni spomenike, ni razna sranja. Nekako mi to preduhovno, prereligiozno...
Pa odnos prema povjesti, herojima, poginulim se ne procjenjuje po LED rasvjeti i kamenim pločama sa utisnutim slovima nego odnosnm prema njihovim porodicama. Pogledajte na godišnjice/obilježavanja jedva skupe nekoliko ili nekoliko desetina slučajnih prolaznika i člabnove porodice... PS: Sarajevo treba i mora da ima centralni spomenik svim žrtvama rata, mjesto gdje bi mogli uvijek bez obzira na datume pokloniti se, proučiti ili pomoliti se, spustiti ružu ili struk cvijeća.
Dobro , dobro ''admine'' samo se ti igraj ...
Pa za 10godika nisu mogli potrositi 14 500 km struje...
Bošnjaci !!!!! Ajnadžić Nedžad je na početku rata bio chetnik i granatirao je Sarajevo. SDA zlikovci najprljavijim sredstvima pokušavaju da dođu do glasova stoke sitnog zuba , koja se ipak okreće ili prema Radončiću ili prema Bećireviću.
Šta će biti pa nisu za ovo izdvojili pola miliona iz Općine ?