Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Semir je jedini politicar koji ima rezultate iza sebe.... Čengić zavrsio fakultet u Banja Luci. CV bez politike nula...
Kod ovog Semira nisu samo obećanja nego i konkretna i vidljiva rješenja.
U sarajevu vise resenja nema. Sve se sjarilo u sarajevo i cico i bico. Zaustavite dodseljavanje gradnju zgrada i napravite plan za 100 godina. Ako se to ne uradi nece nam ni metro pomoc
Kradete i izvlacite novac, moj Efendicu jel bilo potrebe za ovim ili se moglo od prvog dana napraviti kako treba ?? Imas naselja nemaju jos vode, cestu normalnu i td... Treba nam parkova, zelenila, igralista a ne pametovanja vasih i duplih poslova. Efendicu samo pazi kome dajes dozvole za upotrebu povrsina i gradnje objekata, poceo su lutati.
Ko je projektovao ova tri semafora na ovoj transverzali treba dobiti Nobelovu nagradu za debilizam.Zeleni val moze proračunati srednjoškolac saobraćajne škole.
Kod efendica rjesenje je semafore postavi da usporis saobracaj...na tranzitu svaki dan guzva zbog nakaradnog semafora kraj hifine pumpe i zbog toga sto policija ne kaznjava parkiranje auta na trolejbuskim stanicama kraj amko komerca, arena pekare i merkatora. 2 semafora u 50 metara nepotrebna za skretanje za otoku.. A kvalitet ceste je katastrofalan...da hifa, bingo,asa, tibra pocnu sta gradit Efendic bi sredio svu infrastrukturu za njih od nasih narodnih para.
za Otoku skretanje vrlo bitan semaforsamo sto nema posebne trake za lijevo.to je glupost one vladti iz 1988 godine. a lafe.kako bi pjesaci presli kod Hife i gore kod skretanja za Otoku. Kako??
Umijes li ista drugo Efendicu do ivcnjaka i rasvjete po parkinzima
Halo * Koga zanima Nova Velika Kladuša i problemi sa transverzalama :D