Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova mora da TITOVO KUMCE. To je samo Tito mogao da uradi uz svesrdnu pomoc NEMUSLIMANA, kada je kumovao DESETOM DJETETU, gdje je rezultat bio samo da medju muslimanima ima kumcad pa su se nakotili kao misevi te su postali prijetnja onima koji su ih hranili.
cuj ne radi i da prima punu platu, kakva je to politika, apsolutno sam da ne dobije otkaz, al sam isto tako apsolutno da ne dobije ni marku za period koji ne radi... po tom zena moze svake godine da rodi jedno i tako 10 godina, i ispade da niti jedan dan nije otisla na posao a ustvari ima 10 godina radnog staza
samo je dobro pogledajte , ona zraci dobrotom tsss
\'Jedina od SVIH koja je ODMA pocela sa radom i sve transparentno\' Milance - pa tebi treba odati cast - em nepismen em lojalan poslodavcu - pretpostavljam da te ceka neka pozicija u Ministarstvu?? ajde, odaj nam tajnu, gdje ce te gospoja strpati???
u austriji krava oteli tele i farmer ima bonus nadoknadu od države , a u bosni\" krave\" (žene) mogu rađati kolko hoće i dobit će od države samo k.u.rči.nu. u USK kantonu žena nema nikakva porodiljska prava niti u kantonalnom zakonu ima dječiji doplatak( nema ga ni marke ) .
Svaka cast, jos samo da realizujete ideju.
Svaka cast novoj ministrici.. Jedina od svih koja je odma pocela sa radom i sve transparentno.... Vidi se da ima iskustva u poslu i discipline.... Sve najbolje ... Puna podrska ! Sa srecom... Ovi ostali negativni komentari samo su izraz nezrelosti i ljubomore !
zenama-majkama se generalno neradi, malo nesto s djecom i sguza naguz. plate brate samo po zasluzi.
Moze nema problema, al ako cemo ih mi i pravit. Inace nak placa ministrica iz svog dzepa, tko je lud za tudju djecu placati.
BJELE KUGE NEMA KOD BOSNJAKA PA OVA PUNA PLATA NE VRIJEDI ZA BOSNJACKE REGIJE NEGO SAMO ZA SRPSKE I HRVATSKE GDJE I POSTOJI BJELA KUGA. UVJEREN SAM DA JE MINISTRICA TAKO MISLILA???
I Mile se bori protiv bijele kuge sa mojom sesrtom i mamom ! Gu-zove im razvali a bogami i meni !
Svaka cast...nije bitno iz koje je stranke ako radi pozitivne stvari, da svi rade svoj posao upola,mi bi svedska bili ;)
primjecujem sve vise potplacenih novinara na ovom portalu.. opisati OVU kao pozitivca dana moze samo potplaceno piskaralo!! a ako nije potplacen JADNI mi ako nam je OVA pozitivac, JADNI MI..
Jel ona iz SDA? Pa ona je bijela kuga.... Oni su zaraza. Treba izic na ulice i otjerat ovu gam.ad nesposobnu lopovsku
Za recimo takav slučaj mora postojati neki vid zaštite radnog mjesta majke...... PA da ne može dati otkaz niti po izmišljenom osnovu - zašto - Nema majki, nema djece, nema potrošača, nema proizvođača - svi gubimo..... ALi zakon mora jednako važiti za sve - i napokon, mora se provoditi ! Džaba nama mrtva slova na papiru..... Recimo POslodavac ima obaveza kod žena majki koje nemaju više od troje djece ???? U toj obavezi učestvuje minimalno, socijalno učestvuje maksimalno, na drugu stranu - za žene majke sa dvoje i više djece skratiti trajanje porodiljskog, ali povećati trajanje prava na rad sa skraćenim radnim vremenom - za žene majke sa prvim djetetom ostaviti trajanje porodiljskog u istom trajanju..... bezbroj ideja, opcija, kombinacija.....