Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jaka IZ, jak bosnjacki narod, jaka Bosna, kako to to ovi pojedini atesti i komunisti nikako da shvate, IZ je jedini kontinuitet na ovim prostorima vec stoljecima, dok su drugi imenovali reisa bilo nam je kako je i bilo, ovaj reisje prvi put izabran od strane IZ, to izgleda nekima smeta, da je neuk i nepismen,podlozan,onda bi valjo, al Beogradu i drugima a ne bosnjacima,ima unutar IZ-a i nekih losih stvari ali ima ko o tome da brine ,a ne svaka susa kao nekad ZIVJELA IZ I REIS CERIC KAO NAJVECI UM KOD BOSNJAKA
ti si bolan musliman, hahahha misliš da bi se neki Marko stvarno tako nešto napisao hahhahah glup si, uostalom kao i CERIĆ je.o vas on sve u dupe
U Ttino vrijeme ne bi takvog reisa bilo ni na mapi, a kamoli još da okolo priča o nekakvom prilagođavanju i neprilagopđavanju. Ja sam to shvatio kao govor mržnje i poziv na još jedan ratni sukob! Ništa nam ne valja reis!
Vama koji ste za ovakve priloge \"60 minuta\" a na ovakav nacin protiv uvazenog Reisa i IZ treba dovesti komunizam kada niste smjeli pisnuti niti mrko pogledati obicnog mahalskog partijskog primitivca. Sada ste dobili malo slobode i pljujete po svemu i svacemu. To pljuvanje nema nikakvih granica niti redukcije, samo ozezi. Da mi vas je samo u Titino doba jedan dan, bili biste ko misevi u rupama, a za saptanje u rodjenoj kuci koje se ne svidja Titi i partiji, dobijate samo Goli Otok. Tada bi Vam Reis sigurno odgovarao jer bi ga licno Tito postavio, a emisiju tipa \"60 minuta\" ne biste smjeli zamisljati ni u utrobi rodjene majke. fuj jadni primitivci!
Odlican prilog...treba IZ da se stidi sto pravi zgradu na tudjim kostima...sruseni basluci na mjestu gradnje..sramota za IZ da ne moze veca!!! A onaj novinar iz Sandzaka odlicno rece-Meckarijada...reisa cerica vodaju po sandzaku k\'o mecku dai zabavlja glupe narodne mase!Fuj! Mene je kao Muslimana stid sto je onakav covjek na celu IZ BiH.
@ Kole Lijepo rezimirano @ LOL Dobro me nasmija hehe svaka cast :)
Idi ba Koke
Neka \"60 minuta\" prestane da zamajava narod sa glupostima, prema naredjenjima centara moci iz Srbije, jos je ostala IZ pa bi i tu da vide ko trosi i koliko. Jel ikada napao SDP i svog tasta Behmena?? Jel prica o prostituciji na pranom fakultetu u aferi u kojoj je i njegova zena upetljana u podvodjenju studentica??? Jel prica da mu je majka 7 godina bila u zatvoru radi pljačke??? Ma klasicni demagog .. antiBosanska emisija!!
\"60 MINUTA\" JE ANTIISLAMASKA EMISIJA. UPERENA PROTIV PREOSTALIH BOSNJAKA, OVOM EMISIJOM IH TREBA DOTUCI.
u Allaha vjerujemo,ne u reisa
iskrene cestitke za ekpiu 60 minuta. udrite stoku svim raspolozivim sredstvima. sta treba, da me avaz izvjestava o radu IZ - neka hvala. to mi radi j....ebo fakultet
\"60 minuta\" se još gleda!? španske sapunice mi se gade generalno
De ba Koke ne rise previse... nisam ni ja ljubitelj emisije 60 minuta, ali nije istina da napada samo IZ. Pa je li bio prilog iz Trebinja kada su ih tamosnji popovi napali i kamenovali im automobil. Dobro je neko iznad rekao, nama Bosnjacima samo smeta Bakir kada napada Reisa i trenutnu kriminalnu postavu IZ-a.
Onaj Puljić neka priča, onaj pop pravoslavni isto, a ti Ceriću ima da zaćutiš i tačka. Ovi popovi su fini, nit maltretiraju djecu, nema ni jednog slučaja pedofilije, niti kradu, uvijek su fino pričali, eno onaj Kačavenda kažu da je pravo fin čovjek, naturaju mu da je silovao po istočnoj Bosni, uvijek istinu priča baš mi se svidja. Takve ljude ne treba napadati. Zna Bakir gdje je problem IZ, oni su najveći problem u zemlji, zbog njih su pobili muslimane, zbog njih su granatirali Sarajevo, zbog njih su bile masakri. Zato Bakire ućutkaj IZ a neka se čuje vaš glas i glas popova koji nikada nisu podržavali agresiju Srbije i Hrvatske na Bosnu.
\"...i visoku moralnu i patriotsku svijest uleme...\" Ispade Reis moralan, ispade da Reis ima savjest... Ko je ovdje lud?!