Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otjerat ih sve iz grada prije nego gradjani polude.Ne testirajte nase strpljenje i ne dovodite nasu sigurnost i sigurnost nase djece u pitanje.NE DOZVOLITI MIGRANTIMA OKUPLJANJE U TUZLI !!!!
Sve dok im dajete pare po raskrsnicama produzujete im agoniju i nasu i njihovu
Pa zar ljudima ne dati ni flasiranu vodu niti hermeticki zatvorenu hranu, sta treba da umiru od gladi i zedji na ulicama????
BIt će više muslimana na popisu stanovništva BiH, to Bakir planski radi.
Zasto te iste migrante ne natjeraju da ociste govna iza sebe?!?!?!
Jasmin Imamovic rece da je Fadil Novalic pozvao milione migranata da dodju u BIH, jer je Novalic imao dobru namjeru da oslobodi Tuzlu od migranata  tako sto bi ih smjestio u neki kamp i sklonio iz centra Tuzle. Licjmer Imamovic to protumacio kako Novalic time poziva milione migranata da dodju u BIH.
Isti licjemer Imamovic podmuklo i radi ulizavanja hvali Radoncica sto je problem sa jednog mjesta samo prebacio na drugo. Imamovic je zadovoljan sto su ih sklonili iz njegovog dvorista  i bas ga briga sto su sada prebaceni u Sarajevo,  kao da to za Imamovica nije BIH.  Tako sada ispade da Radoncic poziva milione migranata da dodju u BIH, jer su smjesteni upravo u kamp i to u Centar BIH! 
Dižite žicu na granicu. Hajmo kao Mađari i Poljci.
Možeš misliti porast njih da je njih 2000 odvračeno od BiH granice.
Šalji u BL,nisu nikako mogli preskočiti RS pa pa doći u Tuzlu.
Ne možeš vjerovat koliko smo bolestan narod, svi gledate na migrante kao da su neljudi, a i mi smo bili u ratu migranti svugdje pa su nas primili.
Shupak
Citav Mup izvest na entitetsku liniju,ko god pokusa da prodje pucat,pa nek ih srbi uzmu sebi,ionako ovo je njihovo maslo,oni ih pustaju preko Drine
Treba izaci pred Kalesiju naoruzani i docekivat ih
Treba ih vracati u Bijeljinu i Zvornik ako ih dodik ne zeli vracati u srbiju
NI PODJELU HRANE?!
"Gradonačelnik Tuzle je naglasio da nikakva javna podjela hrane migrantima neće biti dozvoljena" - Sram da te bude Imamoviću! Ako je iko pokazao 'prave zube' onda si to ti, i to odavno. : palac dolje :
Ma samo ceraj, za Doboj