Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko fol bitna dvorana, a samo da se pomene ime Mustafe i skole, dobije vise pregleda i komentara. Kljiks samo zakuhava:)
za dvoranu spremni
ŽIVJELE MUSTAFINE IDEJE........
Treba uvesti kompletne uniforme za sve đake u našim školama i fakultetima kao i u svijetu i obavezan vojni rok da se proba i vojna uniforma kada nisu oblačili školsku uniformu.
jel to onaj ustasa
Kako su Bosnjaci lagano nasjeli na politiku radikalizma i neprijateljima dali priliku za plasiranjem price o tome da smo svi isti i da smo tezili nekim svojim ideologijama oduvijek. Tuzno kako smo glup narod.. Umjesto borbe za ideju koja nas je nosila, RBiH i multietnicnost, bosanska prica.. Mi smo u torovima, inatimo se i sebi skacemo u stomak.
Sve i da je Busuladzic ono cime ga SDA poltroni predstavljaju zbog poena i licne koristi, trebalo je ostati neutralan i ne dozvoliti da skola dobije to ime kako bi dokazali da nismo ni cetnici ni ustase koji sve zapišavaju. Bosnjak mora biti puno mudriji, ali on dokazuje 100 puta suprotno jer mu Beg daje mrve sa stola za svoj idiotizam.
@urban_cyclist Busuladzic je poturceni vlah iz okoline Trebinja !
Tu mora da će djeca vjezbati klanjanje
Svaka cast! I za dvoranu, i za naziv skole!
pa zar nije bilo lakse prvo ofarbati ovu krovnu konstrukciju na zemlji pa je onda instalirati na nebesima, bem'ti logiku
Jbovam Mustafa sve zivo i mrtvo do desetog koljena!
Covjek je imao 31g kad je ubijen, sad oni o njemu pricaju kao da je veci fasista od Pavelica... A stanovnici dzeneta ce se pitati gdije su oni sto smo ih smatrali dobrim, a oni ce biti stanovnici dzehenema
Kad naucis da se ne pise "gdije" onda cemo poceti pricati o nekim stvarima mamlaze!
Dvorana "Handžar divizija" uskoro u funkciji znači ok
Allah cuva spomen na njega! الله اكبر
Sljedece sto se otvara jeste vrtic "Adolf Hitler" ...
PROMJENEILE USTAŠE IME ŠKOLI :)) ahahhahahahahahhahahahahhahahahah SAD Skaku i sve načelnike opština na crnu listu, pa u red iza Dodika za skidanje, a to neće biti tako brzo.