Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rastura ih Dodik jednog po jednog. Ko je sljedeći na redu?
@zako81 Da, tako je. Izgleda da nestaje novca, pa eliminira konkurenciju. Ili mu jednostavno više ne trebaju.
@Zanovijetalo - Dodik lično je na redu! Vrijeme je da progovore oni koji su jamili, pa će Mile od njih da jami. Nemože - letjet će i druge kože!
Nakon istrage može samo napredovati u političkoj karijeri.Što je već bezbroj puta dokazano kod nas.Na žalost narod to prihvata kao nešto normalno i sve afere koje su novinari iznosili u javnost nikada nisu dovele do nekih ostavki upletenih.Ili su mijenjali stranke ili su napredovali u vlastitim strankama.Pa silne propale banke u RSu nisu uništili vanzemaljci,ali niko nije ni odgovarao.
Takvi kao djokic kradu milione, ima ih koliko hoćeš. A meni se inspekcija navali za par desetina km poreza više, da država uprihoduje. Ko ce tome nadavati?
Lažu ns čoeka. Baš je sipatičsn.
Ako se stvarno taj univerzitet zove Megatrend ona se iz imena moze sve zaključiti. Prvo ide Megatrend pa Harvard, MIT, itd. Svi to znaju : D
Uopšte nikoga ne zanima šta se događa u Republici Srpskoj. Baš nikoga.
Ovo je super mozak...fakultet završio za godinu dana!
Lik koji se nije puno eksponirao,a klepio pravo puno.
Taj?pa on je vjecito tu vise korijen pustio u ko zna sta i kakve poslove, kao i svi na vlasti uostalom...glupani misle da se bore za narod ahahaha..mozes misliti koji su kreteni od naroda
U RS bar nekoga procesuiraju za privredni kriminal...
E ne bih znao slijedi li.
otkud srbi da znaju sta je moral a pogotovo političari
Sjecate se kada su u 'NSrs' pricali o Deklaraciji sda? Ovaj covjek je jedini izasao za govornicu i govorio kako se trebamo okrenuti sebi i kako trebamo zajedno sjesti za sto i dogovarati kako osnaziti drzavu (Ne entitet) i kako vise uvazavati jedni druge jer bez jednog naroda nema ostala dva i entitet ne moze postojati bez drzave.
Sad bi drugi da malo čopaju taj kolač
Posten ciko..sta mislis da je veci.koliko bi krao
ma sve je to u 5 deka