Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova je ljudi drzava propala kakvi borci kakve plate...sta pricate ovde budalastine...nemamo svoje ekonomije, pameti nemamo nista svoje a glupi smo i ne obrazovani....pokvareni i korumpirani ...Mile sad ide u referendum A bosnjaci traze spas u MMF jadni smo mi...O kakvoj ti Pipo drzavi pricas prodje vrijeme nista se za 15 godina ne napravi....
pokrenimo akciju svaka ulica jedna dzamija izgradimo jedinstvenu BIH,budimo uzor Arapima i Tucima nasoj braci,nek crknu genocidni i rusitelji BIH BIH4EVER!
Pipo 23.10.2009. u 20:58 Za par mjeseci nece biti para u Pederaciji nit za tu umanjenu invalidninu.....samo polako...
Pa gdje su sad oni što bi išli pomagati ljiljanima da sruše \" korumpiranu vladu\"? I gdje su sad oni novinari što podržavaju one što prijete premijeru vlade da ne se vraća iz Turske? Bitno je da se pljuje-tipično bosanski.
Kolko frke \"heroja\" zbog 20 KM u prosjeku...
jarane on ti je na sarenim bobama. nestalo mu crvenih i plavih pa mu se malo manta.
dobra odluka jer bolje je danas izgubit 10% a za dvije godine ako stvarno nasa drzava bude mogla napokon funkcionisat ko jedna demokratska zemlja imat duplu platu,jer treba radit sto vise za investicije i export domacih proizvoda!SAMO NAPRIJED narod mora bit svjestan da se trebaju ispunit svi uvjeti koji im trazi EU-a i MZ-a a sad je na domacim politickim liderima da pokazu koliko su sposobni i vole svoju drzavu i narod! NAPRIJED Bosno i Hercegovino za jednu DEMOKRATSKU MODERNU SUVERENU drzavu Bosnu i Hercegovinu!USTAV i samo USTAV! BiH4EVER!
eki prihvataju!? a supci digli nolku frku i galamu mater im ....