Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ambasadorko Norveske hvala vasoj zemlji i vasem narodu ali malo je od te cifre stiglo tamo gdje je bilo namjenjeno.Upravo su od tih i takvih donacija pojedinci enormo eksplodirali u botastvu a sirotinja i dalje rovi koru hljeba po kontejnerima.
Jedno 4 miliona je došlo gdje treba a ostalo se izgubilo u putu.
Ratne štete samo materijalne su 250 milijardi eura koje su znatno uvečane zbog embarga na uvoz oružja koje ste vi podržali. Hvala na vaših 400 miliona ili 0,15% štete razvučeno na 25 godina svijet nam je promijenilo
Interesuje zenu đe su pare vidi da smo teska bijeda🙊
Mogli do sada od donacija biti Švica al poglup narod jbga. Draze mu mrzit gladan nego voliti bogat
399,90 je ukradeno. Bolje da ste meni dali! Podijelio bih 399.
Onom se guzica zalijepila za fotelju
Hvala vam ali niste trebali,mi sami sebi ne zelimo pomoci
Dobro to, al aj sad reci koliko ste izvukli rudnih bogatstava?
Bas me zanima na sta su potrosile te pare.
Norveska 400 miliona eura, hajmo dalje...
Hvala VAMA ali gdje subte pare??? Lagundzija,Bakire,Radoncicu??? Dodiku,Covicu??? GDJE SU PARE?!
Gledaj što je Crnadak šmeki ... A ja .. ovo ono gleda sa strane cure...
Eee ministrice da je sav novac koji je doniran BiH utrosen da adekvatan nacin i da se neki nisu enormno obogatili mi bi bili pravi prirodni Dubai i svi bi zivjeli ko sto zive Arapi u vjestackom Dubaiju.
od ze cifre gospodjo narod nije vidi ni marke,a sto je tako treba da je stid medjunarodnu zajednicu sto je dopustila da je tako jer 20 godina od zavrsetka rata rat je opet glavna tema svih politicara bas zato da narod ne bi pitao gdje je novac i da je preci mir nego stabilna ekonomska situacija i zemlja bez korupcije
Eee ministrice da je sav novac koji je doniran BiH utrosen da adekvatan nacin i da se neki nisu enormno obogatili mi bi bili pravi prirodni Dubai i svi bi zivjeli ko sto zive Arapi u vjestackom Dubaiju.
e bože,pa koje su to pare sve zemlje daju i pomažu.bolje bi im bilo da su dali meni.nebi omladina sad odlazila.
390 u dzepu SDA ublehe.
Amerika je Bosni 'oću reći našim govnarima dala 1.8 milijardi pa se ne kur...i