Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U Srebreniku ne zivi 5 Hrvata. Hrvat predsjedavajući gradskog vijeća. E moja trojko sve ti se zatrlo!!!
Licno sam bio fudbalski sudija 2 godine. Problem je u nama, a ne u politici. Najveća smo gamad. Niže lige nemaju veze sa fudbalom, samo i samo krkanluk...
Ukinuti Srbima i Hrvatima državljanstvo. BiH građanin može biti jedino Bošnjak islamske, katoličke ili pravoslavne vjere.
Lično poznajem Kevrića, ciganče bezobrazno. Ali ne opravdavam ovaj postupak ugroženih Hrvata.
vazda bijedni Bosnjo fasuje. kad smo guzice....
Stani bolan gdje mi ovo živimo?Kakav je ovo jezik i nazivi.Frankopan.Špionici,nogomet.Kakav je ovo cirkus od jezika?
Hahah cuj ti samo naziva. Pa tu odavno sporta nema,ostavit samo prvu federalnu ostalo fino lijepo pogasit i psenicu sijat ionako tzv stadioni vise lice na oranice.
Iz nepouzdanih izvora saznajemo da je Anes otuđio knjigu "Fenomenologija duha" (Hegel) od Mate i zato ga je ovaj namlatio.
Ne serije. On jeste đubre, ali vi odmah na nacionalnoj.
Nema.ovo veze sa nacionalizmom,da je ovaj momak moje dijete ja bi ovom idiotu polomio i ruke i noge pa ne znam kako da se zove ili sta vec da je !!!! Pa neka se onda izivljava na ukucanima .
Nemoj te na susjede Oni su kod nas ko medvjedi zaštićeni Oni to neće a posebno ovi iz HDZ
Ma sve lige u BiH ukinuti na 20 godina.. Nije to za nas...
Što niko ne kaže koliko je godina Mati Matiću?
Bogami predsjedavajući gradskog vijeća Srebrenik, da si moje dijete povrijedio kunem ti se da bi propustio dosta svojih sjednica.
Moj Srebreniku stidi se hdz i trojka kroje sudbinu grada
TAKO SAM TUŽAN. ŠTA SMO SEBI DOZVOLILI, DA NAS JEDNA MINORNA MANJINA TERORIŠE U NAŠOJ DRŽAVI.