Komentari (280)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni po noci ni po danu nema vas u BiH nasoj!
@DodikVucic Hahaha Rs je "drzava" koja neme nikakva drzavna prava. Entitet nije drzava
nema problema.granice i granična služba funkcioniraju.sve ok.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Svasta, pa ljudi bi da izucavaju kuturni utjecaj...vidis mu po faci da je dingospo, kulturos sapiens
Politicke posljedice posjete - Dodo ce im na partiju plesati na stangli u tangama, kako bi pokazao svoju srdacnu odusevljenost ruskom kulturom. Nocni vukovi ce zauzvrat otplesati balet Labudje jezero poslije cega ce svi kolektivno da se ponapijaju i nasmrcu bijelog. Kulturoloski uticaj posjete - nula, kako je i planirano.
Laž'te braćo da se veselimo!!! Nije tačno da im je zabranjen dolazak! Oni postoje i u Republici Srpskoj i doći će im braća iz Rusije i slaviće zajedno i nemožete im ništa!!! Anlajišite jenom!!!
Treba ih pustit nek zalutaju slucajno u Vukovije kod Kalesije. Garantujem da im vise ne bi naumpalo da istrazuju rusku kulturu u BiH.
Meni su bolji Vukovi s Vratnika..simpaticniji
Treba ih pustiti da uđu i onda im, ako šta zakuhaju, jeb.t mater za sva vremena
@travellerAtma u 23%!!!
sVrbadija mrzi turke jel su im plodili zene 500 godina a ne mrze Ruse koji su im silovali zene od 44 do 47 godine. Hahha paradoks ali to i objašnjava toliku rusofilnost i podanicki stav. Nikad od sluga vladara nece biti servi, upamtite to.
buahahahahahahah ofucano kopile, laje li laje a karavani prolaze, isi malo na ulicu pusti komp i prestani se incestom baviti nije tvoja mama jedino žensko na svijetu! buahahahahahahahahahahhahahaha debilčino.
@milers Ako iko zna šta o incestu to si ti pripadniče presuđenog genocidnog smrdljivog naroda. Jedina nacija koja i dan danas baštini lapot, snohaćenje i strindžanje kao incestoidno, senicidno, perverzne običaje. Idi crtaj murale svojim za genocid presuđenim "đeneralima", i svrš avaj na sliku putina, podaniče vlaški...
Trebali ste pustit Hirurga da prodje carsijom, da shvati sta su pravi doktori za izmjenu licnog opisa.
Hells Angelsi, Dark sicretsi, comancherosi se vozaju a ovima zabranili??? Da bivaju Putina imati za člana :D
U Bosnu MOZDA mogu samo kao obicni gradjani, NIKAKO kao clanovi nekakvih vučića. Ne znam, prvo srBska cast, sad ovi...
Ok postujem,al sta cemo onda sa islamskim extremistima koji neometano setaju po federaciji i sprovode raznorazne aktivnosti bez icijeg nadzora,sta s`tim?
Ma đe zabranjen, ko to veli?!
"Noćni vukovi" bolje ime bi bilo "kriza srednjih godina" jadno da jadnije ne može biti ali od rusa se ništa drugo i ne očekuje..
Nadati se onda novoj cjeni plina,
Ja bjednickih vukova,2x nasa talibana ima da uniste citavu cetu usranih vukova,tosu dodikove pristalice dabih ustakali srbski narod radi prestojecih izbora.
Ista govna kao isilovci