Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...samo gradjanska drzava jenaka za sve ua Rome Jevreje Bosance Hercegovce sve njene narode....
U građanskom Sarajevu svako malo nema struje, vode i plina i kalašem se prijeti Hrvatima koje se isključivo etiketira kao bosanske katolike.
U Hrvatskoj je bilo 15% Srba, bar onih pravoslavnih. Njima je Tudjman UKINUO KONSTITUTIVNOST I PROGLASIO IH MANJINOM. A vas 7% pokatolicenih Serba, laznih Hrvata, hocete da budete konstitutivni. E dobicete to Limburga mjeseca. Nece vam to ni svijet dozvoliti, jer Tudjman je predao takozvanu Herceg Bosnu da bi dobio Krajinu. VI SRBOKATOLICI U BOSNI MOZETE SAMO BITI MANJINA, AKO VAM SE NE SVIDJA, SLOBODNO RAZGULITE.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
E čuj ove mačkice pi*kice panthera22??? Ako hrvati ne dobiju što traže onda će se BiH raspasti???!! Pa nije ovo muzička emisija želim-želiš!!!!! Neka se sve raspadne skodođe dotle..ili su svi ravnopravni od roma pa na dalje ili neka sve ide u p.m..Ksko se glasa u Njemačkoj,Austriji Danskoj itd...ili nema ništa od toga...NO PASARAN!!
jeba me juventus, od 7 parova samo oni usrali.
@panther22 Nikada hrvati nisu bili authotoni stanovnici BH. To su bili bosnjaci katolici! Po Daytonu im pripada cijela BH i FBiH, kao i kantoni, gdje uostalom vladaju. Imaju 33% glasa u BiH a vise od 50% u FBiH. Juga nije isto kao BH jer je Juga izmisljena a BH je drzava nastala prije 1000 god. Ti se raspadas a BiH nikada!
Za suzbijanje krize treba povuci EUFOR i dovesti NATO pa bi se Dodik i Covic konacno smirili jer od EUFOR-a nema koristi kao sto Srebrenica nije imala koristi od UN-a a sve zbog islamofobije. Takodje bosnjacki politicari trebaju svaki put usutkati svakog srpskog i hrvatskog predstavnika koji bosnjake nazove muslimanima i govoriti mi smo bosnjaci
Podjela Izbornog zakona Mostara na 6 nacionalnih izbornih jedinica iz koji se delegira 22 vjecnika + 1 lzborna jed. za cjeli Mostar iz koje se delegira samo 13 vjecnika,meni bar jasno pokazuje namjeru tvoIzetbegovica,Covica,Satlera i Nelsona da se u Mostaru zadrzi vlast SDA i HDZ.To je i uspjelo.
A ja lobosta i govana Bodo Weber. Za 100€ jede govna pred kamerom.
Jeli ovaj TAZ glasilo SDA , DF-a ili rahmetli SDP. Koji pritisak, klix laže, čitao sam izvornik. MRŠ
Jeli ovaj TAZ glasilo SDA , DF-a ili rahmetli SDP. Koji pritisak, klix laže, čitao sam izvornik. MRŠ
A ko su gradanisti Zvizdić Nikšić
Katastrofa! Escobar kaze jedno, Palmer tjera drugo. Zato je Palmer izbacen iz pregovora. Nadajmo se dobroj zamjeni, jer Escobar je odlican.
Escobar: Hrvati se moraju osjećati ugodno, bez toga Dejton neće uspjeti
Nikakva fizička sila nije potrebna za trenutnu situaciju. Samo blokirajte Finansijsku pomoc za RS i problem je brzo riješen. Nakon toga će opozicija u RS preuzeti konkretne korake da skine Dodu sa vlasti. Para vrti gdje burgija nece!
Treba organizovati Bosnjake sirom svijeta da glasaju na izborima 2022, posebno u genocidnom dijelu. To je veliki posao I pobjeda Bosne
Dzaba placanje tekstova po evropi. A vi ne rusitw Dejton kada hocete da uspostavite RBiH. Svakog ko vam stane na taj put okarakterisete ga kao nacionalistom. Narod je prepoznao to i kod Hrvata i kod Srba sa svojim suludim akcijama samo ga jos vise homogenizujete ato se vidi i po opoziciji u RS koje je ostalo skoro pa u tragovima.
U ovoj državi uvijek neka sranja! Pa čitav život nam prođe u problemima i glupostima! E vala smo baš!
Misle Srbalije da ce pod plastom gradjanske drzave, od jednog naroda napravit manjinu. Misle da ce pod plastom multi kulti spike uzet 51% BiH, to jest cijelu Federaciju, jer su onih 49% halalili. Nece vam to proc.
Pa vi i jeste manjina, kad vas čovjek prebroji, ima vas kao stanovnika Dobrinje i Alipašina, negdje oko 100 hiljada, a vi bi da rušite državu, pa više ima Roma u Bosni pa ne ruše državu.