Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja, i? Nek dodje i otambura svoje i opet put pod noge.
eheheheh grypa gradjana na facebooku.. da nisu Gulen grupa.... koga briga ko ce doci..ja mu zelim dobrodoslicu ako ce donijeti investicija ovoj zemlji ... jer ulaze u srbiju ozbiljno pa onda zovu dodika da kmeci protiv dolaska, ovaj covica, covic fahru itd itd... takodje rs ima velike koristi duze godina od turske..
Bosnjaci ne buditee budale, ako slusate sta vam kreteni pricaju bicete sirotinja, kljuc je u razvoju ekonomije, ako hoce neki skup pa neka kenja, ionako je EU pogubljena skroz i van pameti.. sve treba docekati lijepo i kineze i ruse i europljane i tursku i arape..isto to radi vucic i hrvatska pa cak i zemlje EU..tramp ide arapima na noge sa menijem zrkopl.tenkova itd novac je bitan
Zasto je vazno sta Tagesspiegel kaze? Kontroverzan im nastup Erdogana jer su mu oni zabranili nastupanje u D a zasto onda nisu zabranili svim drugim politicarima i strankma, cak ni onima koji imaju jasne veze s PKK nastupe u D? Kakva je to demokratija i sloboda govora kad jednima zabranjujes sve a drugima iz iste zemlje dozvoljavas, cak pomazes? Zasto da se mi obaziremo na njihovo misljenje? Jeli mozda zbog toga sto jucer u Mostaru Kolindi dodjelise nagradu za "europske vrijednosti"?
njemacki supkoljubci, sada hoce da eliminisu Özil i Gündogan iz reprezentacije
Eh vidis to su valjde te europske vrijednosti kojima se Bosnjaci ocigledno trebaju povinjati i ulizivati a kada nas njihovi istomisljenici opet budu klali oni ce izrazavati zaljenje i sucut kao sto to jucer i danas rade Palestincima. Hajmo sada #FGR Bosnje, grupno izvinjavanje Evropi i obecavanje da nikada vise necemo pricati ni s Erdoganom ni nikom ko bi nam mogao biti istinski prijatelj a kada nas uprkos tome opet komsije htjednu klati mi necemo praviti frku nego uredu cekati da fino na red.
Mislim da ovim SDA gubi bilo kakav kredbilitet u EU... usicarit ce ovdje nekoliko stotina glasova ali ce izgubiti podrsku koju imamo za stvaranje normalne drzave... ovo je vjetar u ledja HDZ/SNSD koaliciji, samo sto Bakir to ne konta a i ne zanima ga...
Sta sam ja reko. A sta ce tek pisat 21vog dan poslije. Take dan ce nasi zemljaci u njemackoj I austriji biti najomrazenija grupa migranata. Zahvalnice trebaju slat direktno na bakira izmetbegovica.
Jutros sam bio na DIP-u i sve mi je jasno naručilio su me na MRI u januaru 2019 g. Pitam sestru pa kako u januaru 2019.? Kaže sestra pa... Hamo nemaš onu ''našu markicu'', da je imaš bio bi odmah poslije Ramazana naručen. Čuj ''turski bazali'', stranka SmraDovA i prvorođeni-riđobra-gad, samotepajući leader i leaderica u Bošnjaka.
Jutros sam bio na DIP-u i sve mi je jasno naručilio su me na MRI u januaru 2019 g. Pitam sestru pa kako u januaru 2019.? Kaže sestra pa... Hamo nemaš onu ''našu markicu'', da je imaš bio bi odmah poslije Ramazana naručen.
Izvinjavam se na izrečenim stihovima.
Jedinu korist od Turske imaju ove novokomponovane Bošnjakinje , velike novokomponovane vjernice , koje su se razvele , pa sad opet hoće da se udaju , pa odu u Ankaru da zašiju himen
@SkakaAbdulah haha. Jel to ti ozbiljno. Ko to voli stare koke a netaknute?
@johntravolta1 nemo zayyebavat , pa voliš i ti kad šampanjac pukne ))