Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nas prime u NATO ja cu mozda i povjerovati da nam zele dobro…
Nemoj ti vjerovat nista kupi kartu odma za njemačku ceka te skladište
NATO i EU dvije različite organizacije. Neke zemlje EU, nisu u NATO. Zaboravi na NATO sa Srbima, a izgleda i na EU s Bošnjacima.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Sano Nato ovo ce donjeti samo vecu bjedu i fukaru sto je sad 10 km bice 10 eura pa izvolite
Ne sjecam se da su svi ovako vijećali kada su davali ovaj status Ukrajini i Moldaviju
pogledajte snimak ljevi teroristi glasali protiv
Kod nas se ništa nije promjenilo,još vladaju mafijasi ali sada ima par satanisticki igrača i malo se pokazalo da sa Rusima nece lako i odmah kao sve ok.Ko god vidi malo dalje id nosa zna da Amerikom i Evrpom vlafaju satanisti i cionisti.A i Rusi ,Turci su ista govna.Trebamo se riješiti politike i ljudi iza zavjese koji vladaju sa nama.
Danke Dojcland!
Njemacki bundestag za 2 dana raspravlja o mogucoj zabrani HHC kanabioda, to mi je puno bitnije nego ovo o pregovorima.
Cemu radost i blagost, kad politicari BiH ne streme ka EU...zato narod Stremi i Odlazi u EU 😁💪 ko vas J.... I vase dogovore, za 10god ovdje ce ostati nacionalisti koji se i dalje krve ko je ciji, poloticarii dalje 12 koljeno obezbjediti, buranija na sici zivjeti, prava nikava i td.
Njemački parlamentarac iz SDP, mislim da je kod njih SPD
NEIN, DANKE !!!!!!!
SLAVEN KOVAČEVIĆ ZA "SB" O IMENOVANJU MONIKE MIJIĆ: "Trojka, HDZ i SNSD ne mare previše za zakonske odredbe i idu na rušenje presude Kovačević"
SLAVEN KOVAČEVIĆ ZA "SB" O IMENOVANJU MONIKE MIJIĆ: "Trojka, HDZ i SNSD ne mare previše za zakonske odredbe i idu na rušenje presude Kovačević"
ovo je dokazana EU zemlja prijatelj bih gradjanima
Pozivam visokog predstavnika Christiana Schmidta da nametne otvaranje pregovora BiH sa EU
kmeeeeee mi hocemo da kuhamo proljev sa Indijcima u BRICS 😅😂🤭