Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@nisvet...isti si Tihi po vama bi dobro bilo kada bi svi na islam prešli...
Vi veliki poznavatelji ovlasti zupanija ili kantona, uporedite sta pise na papiru i kako je u stvarnosti. Idemo vratiti stanje na ono poslčije Daytona i nema potrebe za pricom o entitetu. Sve promjene od Daytona do danas su isle na stetu Hrvata.
SULEJMANU THICICU SRETNA SRPSKA SLAVA DA GORI NA GOLOM OTOKU DO SUDNJEGA DANA DA TE K.A.R.A. COVOA CAVA I SVI S KOJIM SI NAS PRODAVO A SAD SLJEDI PORUKA Mislim da sad sve postaje i jasnije zbog cega su i izbori ovako prosli, tj. zbog cega su namjesteni. Ako deteljno procitamo i intervju iz Avaza s Biltom, vidjet cemo, da podrzave srbe, i bosnjacke lidere kao Sulejmana Tihica, koji su za podjelu zemlje, to jeste za prodaju, i za zavrsavanje Milosevicevog projekta. S obzirom, da nije bilo moguce prosle godine kad je dolazio, odlucio je opet. Ipak podsjetimo se da je Karl Bilt pomogao Biljani Plavsic da izadje iz zatvora ranije. S TOGA OVAJ KOMENTAR JE POZIV SVIM PATRIOTIMA DA SE UJEDINIMO I DA NE DOZVOLIMO SAVEZU, SDA, SNSD, SDP, SDS, DA ZAVRSE ONO STO JE SRBIJA POCELA I IZVRSILA AGRESIJU I PROTJERALA NASE GRADJANE IZ ISTOCNOG DJELA, GDJE SAD UZ POMOC, ASTONOVE, DORIS PAK, KARLA BILTA , EU I POKUSAVAJU DA TO LEGALIZUJU, SVI ZA BIH, GRADJANSKU ZA SVE NARODE, BEZ OVIH KOJI SU SADA.
Iz Bugojna sam i nisam Hrvat po rodženju ali glas sam dao Borjani Krišto jer sam uvidio da sa ovim Komšičom i nadglasavanjem jednog naroda vodi sve u propast a možda je vako i bolje sada Evropa i Josipovič napokon vidi diskriminizaciju i marozinaciju Hrvat kaže da neče vlast u SBKantonu sa Hrvatima još malo pa če on vidijeti sa kim hoče samo da lova dojdže do nas pozdrav od SPAVAČA iz BUGOJNA
Ja sam osobno za to da se treći sprovede od Drvara do Livna a za ostale me boli ki.ta.
@M. blato......ti ces nam reci sta to znaci.....jel ti to Markelova licno objasnila sta to znaci ili se ti to pokusavas praviti pametan......drzi se ti svoje baze mudrac.....tj. Malog blata !!!!!
Vidi se d anisi uopće skonto šta su ti Njemci rekli!Oni se ne zele mjesati u sastavljanje vlasti jasno su rekli da se mora postivati volja sva tri Naroda na svim razinama vlasti i da se treba izmjeniti Ustav tako da se skine ovakva blokada za ubuduće! To ti znači da će biti tri teritorijalne jedinice i svaka će davati jednak broj delegata u drzavnu skupštinu a iz kojih će starnaka dolaziti nije ni bitno!Bitno je da predstavljaju svoju bazu Narode BIH
Zapadnohercegovacki Srbi po nebulozama i \"logici\" kojom se sluze premasuju cak i svoju sabracu u Cetnitetu.
Katolici su slavili ustaski rezim i Jasenovac mnogo prije i Vukovara, Dubrovnika, Knina,i svih ostalih velikosrpskih pohoda kako na Republiku Hrvatsku tako i na Republiku BiH, i to je istina za razliku od nebuloza o Stocu, Ravnom i ostalom (koji cirkus, iz inata prema Bosnjacima, eto u s t a s e se udruzise s c e t n i c i m a), prema tome, mozemo zakljuciti da su svi, pa i najstravicnijhi velikosrpski zlocini nad katolickim stanovnistvom prvo izazvani a samim tim i opravdani.
Njemacka ide protiv islama al ce njoj doc glave i turcin i bosnjak njemice ne radjaju djecu i pocinju ici u djamiju. Hrvata vise nece biti sem u zagreb. od dervente ce ici autoput za tursku preko sandzaka. neda turcin svoje a svabo ga je ugasio
Muslimani Stoca, predvodjeni Rusmirom Mahmutcehajicem su slavili rusenje Ravnog puno prije Herceg-Bosne. Sta kazete na tu cinjenicu ?
Udruzenom zlocinackom poduhvatu kojeg prizivate i o kome danonocno sanjate sudi se trenutno pred Medjunarodnim krivicnim sudom u Den Haagu, bas kao i saucesnickom vam velikosrpskom projektu. O kakvim razmjerama zlocina se radi, najbolje ukazuju kazne koje prijete da ce biti izrecene kljucnim nosiocima tog udruzenog zlocinackog projekta, poznatog pod nazivom Herceg Bosna. Dakle, za neostvarene mokre snove Den Haag je prava adresa.
Skutori koji i dalje zive na racun Bosnajka i ne placaju apsolutno nista ovoj drzavi, pocevsi od poreza pa sve do rtv takse, traba da znaju da se kamenje izuzev u posebnim okolnostima ne moze jesti. Kada bi se otarasili tog parazitskog svercerskog soja skoncentrisanog u nekoliko zapadnohercegovackih opstina, FBiH bi za kratko vrijeme prodisala! Ovako Bosnjaci rade, sve placaju, pa i najmanje obligacije prema drzavi od koje realno nemaju nista, dok sverceri iz kamenjara svercaju, nista ne placaju, ali zato koriste pod krinkom ugrozenosti sve moguce podsticaje od drzave. Pogledajte samo koliko je gdje podsticaja otislo npr iz Ministarstva poljoprivrede (95% u kamenjar), ali i drugog drzavnog novca.
Jeste li culi za pojam kronologija ? Bobanovi prijedlozi su nastali nakon muslimanskog veselja zbog sela Ravno i nakon srpskih napada. Boban je to predlagao da spasi hrvatske zivote. Vo to slobodno razumite kako hocete ali nemojte zaboraviti pojam-kronologija.
Ziveo Milorad Dodik! Ziveo Hrvat Dragan Covic! Ziveo Vladimir Putin i Anglea Merkel! Zivelo rusko - vatikansko bratstvo! Zivela Republika Srpska! Ziveo Skutoristan ukljucujuci i delove opstine Posusje!
Pa najbolje bi bilo da nastavimo sa Bobanovom politikom i da pozovemo sve Hrvate na preseljenje ili na jug Hercegovine ili u Hrvatsku.
A da se vratimo na 92. ? U jesen 91. JNA razori hrvatsko selo Ravno a u stocu ih sa cvijecem docekaju muslimani na celu sa Rusmirom Mahmutcehajicem. I mi im poslije svega toga onoliko pomognemo. I to im nije bilo dosta pa nam zabiju nou u ledja 93. Recite vi meni sta bi vi promjenili 92.