Komentari (162)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A cuj novinarcia v.k,poljska i madjarska i ostale manje drzave,kako jadnik umanjuje tezinu necga,tako raditesa svakom vijesti,od obicne recenice ako vama odgovara pravite kucu a od kuce nista kad vam treba.To je dokaz koliki ste vi raspirivaci mrznje i da vas zteba pod hitno iza brave.
Sutra lagano na pijacu Lončari u Republiku Srpsku, pa prekosutra Ormanica Federacija BIH. I tamo i ovako osjećam se jednako mirno, a vi ratujte online debili.
Kada je Dodik rekao da ce ga par EU zemalja "danas" priznati iz EU odgovorili da to nije tačno , a eo ako pogledate u koje EU zemlje je isao nazad 2 mjeseca sve ce da bude jasno, 😉 Slovenija, Hrvatska,Poljska, Mađarska i sve desnicari iz EU. Ovo je slicna situacija kada se nisi mogli dogovoriti u vezi bombardovanja, pa je vecina EU zemalja bila protiv, EU je cisto sranje, uzdaj se use i u Svoje KljuSe.
Бијела Хришћанска Европа ће се морати пробудити кад тад,а онда исламисти воздра
EU priprema "muslinavo Ostrvo" za potencijalne BH teroriste
Sankcije su neizbjezne ali samo za Dodika i njegove blize saradnike.Njemci imaju na stolu instrukcije od Eskobara samo se ceka iz Brisela na zeleno svijetlo.
El Patron je spremio osvetu
Klix dosadan ko proljev. Ja zaboravim da lik postoji, oni 10 tekstova o njemu. Eto neka se odvoji , hajde. Ko misli da ce granica oko Sarajeva biti na Dobrinji 4 ili na Vracama ili iznad Vijecnice taj se dobro zajebao. Pa neka razmisle.....
Dodik je legalni i legitimni član Predsjedništva BiH, svi koji pljuju njega, pljuju i državu.
Koja su ovo ku.... ska posla, hocu reći politika generalno...
Hhahahha Dodik je car, penicilin je za ovakve!
Pravoslavci dragi,vas nitko ne mrzi ali vi slušajte svog poglavicu i uskoro ćete vidjeti gdje ste,niti ja vas ne mrzim jer nemam razlog. Vidjet ćete kako je novac bitan kad zavrnu pipe,Rusija vam neće dati jer i oni nemaju.Svi ste vi hrpa fek.alija.
Naravno da ne mrzi, pa neisu prodali vjeru za veceru
Ko je bio u ovdje u prošlom ratu mogao je vidjeti kako se međunarodna zajednica ponašala. Zato se nemojmo zavaravati, kada nisu spriječili genocid u Srebrenici, neće ni sada ništa uraditi. Uvijek će kompromise tražiti od slabije strane.
Do nove godine dode vise nema ,taj je plan vec napravljen krajem Augusta u Briselu i on to zna pa je posandrcao ovoliko.Ameri sto zamisle to i urade a Njemacka proslijedi naredbu.
Najbolje da se zatvore granice na 10 dana,s tim da sve strane diplomatije izadju iz države i da riješimo to muški..Za 10 dana bi bili sve gotovo,naravno da se ne diraju žene,djeca i starci..Ili da se živi u normalnoj državi ili nikako,nema potrebe da se stranci muvaju po našoj državi ..Došlo je vrijeme da BiH dobije jednog predsjednika!!!
Hahahah e veci budala od vas Turaka stvarno nema,ali barem ste presmesni sa svojim primitivizmom i glupocom ali najjace je koliko ste nesvesni toga,pa ovako u normalnom svetu ne razmisljaju ni deca od 7 godina kad se biju ispred skole.
Mađarska, Poljska, Češka, Slovačka, Slovenija i Hrvatska... Jad do jada, mentalitet kriminalaca, diktatora.. Uz to se talovi rade, novci peru u tim zemljama bez problema. Jako otmjeno drustvo.
+Kipar, Grčka, Rumunija...svi su uz Dodika
Kasno je za sve pa i za te vase navodne sankcije. Predsednika Mileta vise ni Bog otac ne moze da zaustavi, povratak izvornom Dejtonu je proces koji je u poodmakloj fazi i vise se ne moze vratiti nazad. Ostaje nam samo da se divimo i uzivamo u diplomatskim vestinama i carolijama predsednika Mileta. Sve ostalo je trli baba lan da joj prodje dan, Mile je kao materija..neunistiv. i nezaustavljiv.
Energija je neunistiva,a ne materija neuki stvore