Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sad ce bake potrosit pare za okolis ali oko svoje kuce hehehhehe
vi samo i zivite od kukanja, od donacija i otimanja od sirotinje da bi davali bogatima.
Jedini iskreni prijatelji BIH : Slovenia Austria Njemacka Italia Spanija
vec ste vi to pojebali a nisu pare jos ni stigle. svako se ogradi u politici
Stidimo se. Prosimo 2 decenije, a Rome nazivamo ciganima.
kina je prijatelj jugoslavije a ne separatista to su javno izjavili petokraka je to jarane!!!! zivjeli deugovi kinezi
jedina strana investicija SDA i HDZa te SBB zvana SADAKA
Kako vas nije stid, 25 godina poslije rata jos na donacijama
Svaki novac, svaka donacija, "ovakvim raspikućama", je neprijateljstvo prema narodu u BiH. Oni su "spržili" milijarde, a nisu otvorili ni jedno radno mjesto. Neko drugi daje donacije, a oni će vozikati Audije od 150.000 KM! 6 mjeseci kako su uveli nezakonito plaćanje "ekološkog pregleda" vozila, a Nijemci da nam doniraju. Ma ajde, zahvaliti se i reći "NE TREBA"!
Daje se bih dotacija, pardon donacija.. jer cijela bosna pociva na donacijama i prosjacima.. ne mozes vise nigdje sjesti da jedes/popijes kafu a da neko ne pridje i trazi para.. prosjacka drzava puna ponosnih prosjaka..
ša je baa hovo, ja koliko znam najviše su nam Turci donirali, ja ko nam je doniro one hautobuse nego naša braća Turci.
dzaba zakon kad policija ne moze uhvatiti nikoga na internetu ko ne prilozi licnu i maticni broj, po mogucnosti sliku ne starija od 3 mjeseca i naravno nickname ime i prezime
eto sad ne mogu reci da nema para da se promijene filteri
Koji okolis?
@dmachiavelli aha ok :)
manje od 2 miliona im je 1.36 miliona. to se kaze manje od milion i po il se kaze tacna cifra. niste zasluzili plate vece od 500 KM, odnosno da preciziram 400 KM
Sad ce ovo politicari pokrast
ne mogu da vjerujem ...jadno da ne može biti jadnije