Komentari (171)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
12 ispravnih respiratora ukupne vrijednosti 350000€ e moj Fadile
@Jacinmiki0407 i to Dragerovih ..
Ovi su rezervisani za uhljebe,a normalne gradane mogu samo prikljuciti na kineske.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Kada ce malinar odgovarati za kriminal?
@brzipuz kad i HDZ za Aluminium....
@mirsvama suti SDA isprdak
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
E ovo je respirator Fadile nanu ti u opanke
Jedina država kojoj Bošnjak vjeruje!
Prema ovoj cijeni 100 komada izađe oko 5,8 miliona KM.
donacija koga drugog nego DE , nece valjda Saudijske Arabije ili UAE? Nego hoce li ko robijati za onih 10.5 miliona i pokvarene registratore , pardon ventilatore?
Je li Njemacki sistem poznaje pojam sergija ili sadaka?
Oni fikretovi nisu ni nalik na ove
jebes Dragerove nikad cuo, Fadilovi su Hugo Boss
Ne treba nama nista davati, da su pametni ne bi nam dali! Imamo pare da uzmemo i opet nas pokradose beskicmenjaci! I donirano ce rasprodati!
puno ljudi pripametuje...da se razumijemo ne mogu ocima smislit sda marvu...ali jel mislite da bi nam mackanje u aprilu poslala respiratore? nestasica bila strasna, ne mozete sad vi matematicari racunat sta je ekonomicnije i isplativije. litar ulja u ratu 15 km se ne moze poredit sa litrom ulja u 2020. tako i respiratori u jeku pandemije i 6 mjeseci poslije...haloo matematicariiiii
Čitavih 12? Pa bice red na jedan respirator, bice mrtvih u redu.
Fikret vam se GROHOTOM smije! GROHOTOM!
analogija kaže da 120 Dragerovih respiratora košta 3.500.000 €, crni Fafile, crni Malinaru!
Uspijeli smo nakukakti bitnu donacijj. Stvarno smo jaki ko crna zemlja. Ponos.
Ne dajte nam vise nista. Molim vas.
12 Drägerovih 350.000 €,što znači da 120 "Drägera" košta 3.500.000 €. Zašto ih ne vješamo na Marin dvoru za primjer drugim lopovima?
@gooUser1586496906 I imali čitavo ljeto vremena da nabave kvalitetne i da provjere ove divlje Aliexpress ventilatore. Ali ne, šta mi znamo. Ima ko o tome da misli, pa kada je došlo da raspada sistema... onda pokušavaj osposobiti one kineske. Bilo je bitnije aferu zataškati.