Komentari (108)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cisto krivicno djelo On kao policijski sluzbenik prije cetri godine je trebaao otici u penziju Sve nakon toga je nezakonito bogacenje Ko je Nirudin da mudake rjesenje Niko vec lice koje je ovom radnjom izvrsilo krivicno djelo
Sve nezakonito A i moze mu se dok je zaduzenih nepismenih bosnjaka u FUPu i to Hafizovic Nurudina Korman Ensada Selmanovic Mustafe Hodzic Zijada Itd itf
Sjedim jutros u Brazilu gdje se okupljaju Fupovci i cujem da je taj Hafizovic tzv. Hafe otjerao sve iz odjeljenja koji su bili bolji od njega. Tako je kumovao progonima i premjestajima inspektora Topalovica, Rotica, Hubijara i Sehe. Opasan lik, a ne cini se takav.
Ma ja ba nek i posthumno budu na funkcijama
Nuridin potpisuje samo sto mu se kaze, zato ga ne treba osudjivati neka se njegova odgovornost dokaze u redovnom sudskom postupku koji ce nadamo se pokrenuti sef kabineta Korman, jer se ocekuje to od buduceg zamjenika direktora. Bosnjaci u FUP - u, ali i svi posteni, cuvajte se Nurudina on ne razmislja svojom glavom.
Ovo je jedina konkretna stvar koju je Hazizovic uradio u svojoj policijskoj karijeri! Aferim! Sta je problem sto je Lukaca rasporedio, pa nakon dva cina koja je njemu dao Lukac ovo je zrnoz ahvalnosti.
Ostaje da se vidi da li ce napokon Kantonalno tuzilastvo uciniti da se proceshiraju odgovorni za ovu zloupotrebu, jer je tuzilastvo BiH procesuira i najvece funk. BiH i kada su ostetili budzet i za 1000/2000KM. Na redu je unutarnja kontrola FMUP -a.
Iz radnje Nurudina H. proizilazi da je isti izvrsio zloupotrebu sluzbenog polozaja, jer je imenovano lice kome je istekao mandat, fakticki ponovno primio u policijski organ i ako Lukac ne ispunjava opce uslove u pogledu godina zovota niti je raspisan oglas za navedeno radno mjesto. Jasno je da je sve izvrseno sa namjerom da Lukacu omoguci nezakonitu isplati otprenine, te time osteti Budzet za vise desetina hiljada KM.
nista sto me moze iznenadit u ovoj drzavi.nebi me cudilo kad nekad ode u penziju radi honorarno isti posao....
KRIMINAL i to organizovani od strane Lukaca Hafizovica Munjic Vahidina a prvo ce biti saslisana Sabina Muhovic
Fino kaže J.A ( poslije 2.3 dana mu planu auto ) : čovjek popije godišnje alkohola da ne može stati u onu cisternu sa prikolicom.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
uvijek sam govorio da su ljudi sto stariji vise pokvareniji, omladina ode a ovi stari zauzimaju mjesta, ma da je sta i napravio vrijedno spomena u karijeri pa da ga ostave.....zalosno zalosnoo
hjebajiga
Pozdrav Bosno , ovog ni bagerom i konopcem nemozeš odvući. Ukopaće ga u uniformi.
UHLJEB još iz doba komunizma
Pa dokle više, kreten trebao u penziju ima 5 godina hebo staru umrijeti će a penzije neće primiti