Komentari (200)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ti si debil, covjece!
nije mi jasno zasto ? nemojte da masa upravlja nasim zivotima vec struka ? broj oboljelih raste , respiratore nismo dobili , a vi mjere ublazavate? dajte nek struka govori a ne masa.
i sutra kada ti Mile postavi punktove na entitetske granice ako se poveca broz zarazenih u FBiH svi ce gledati u nebo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Danas pričam sa rođakom u Njemačkoj. Sve normala, nema zabrana kretanja. Samo škole ne rade, firme poneke sa ograničenjim. Pa nije nas kuga ni variola vera zadesila. Oprez - da, ali ne može život stati.
Upravo!Ali kod nas je izgleda uvijek od mrava napraviti slona prioritet.
samo karantin!!!
Ovakvi idioti imaju samo kod nas i u Srbiji. Nigdje vise. Postati rob vlastitih odluka. U vrijeme kad epidemija raste konj donosi odluke o popustanju. To dokazuje da je zalutao na ovoj funkciji jer je donio izhitrene odluke i napravio diskriminaciju nad penzionerima i djecom. Ovakvih slucajeva ima jos samo u Smdiji gdje se sami hvataju u lazima tipa Vucica i gdje im se i vlastiti narod smije a kamo li ostali. Uzas na sta su drzave spale kako jedna tako i druga. Nije bolest sve sto boli
Nema ublazavalja samo jako sve zatvori na 15 dana to nam je spas
Ma sramota je daj covjece ostavku vidis i sam da nisi za ovog posla
tu priču kako vam je stalo do zdravlja građana prodaji materi. Usrali ste se za svoje guzice, i da ne bi došlo do masovnog umiranja stanovništva što povlači mnoga pitanja kad ovo zavrsi.. npr. gdje su pare od kletih uplata zdr osiguranja, 150 respiratora na 3+ mil stanovnika itd itd
Debilno. Sad ko je rodjen 2002 godiste a rodjen u januaru februaru martu moze ilaziti a neko ko je u maju iste godine ne moze.
Eto hejteri sto mi bacate minuse jel vam srce na mjestu.. I nastavite
Kaže glupan Solak, što ću se ja testirat, nemam nikakve simptome. Joj glupana, majko draga. I šta kaže da sam zaražen kad nema lijeka protiv korone. hahahhaahahahaha koji debil moraš biti da to sve izjaviš.
Sad ce pola sarajeva televizore vozat na zadnjem sjedistu, kad zaustave "brate crko malo prije odo mjenjat"
Bolje da nisi ništa Allaham
Hvala ti SDA mamu vam yevem, i vama i vasim glasacima.
Spriječite kretena uništice nam svu privredu sa odlukama, ako ljudi imaju svu zaštitu onda mogu i da rade
pokazi platnu listu da narod vidi koliko si sebi prekovremenih piso sm.adu korumpirani i nepismeni
Zato nam i jeste u drzavi kada u ime nas odlucuju ovakvi
A jeste i ublazili mjere kretanja sa roditeljima u autu
@Cincicar kontam ja da je sve radi glupe korone ali i dalje nema logike kao da ne razmisljaju