Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zamisli koja moras bit olupina da glasas za ovog seljaka
Imal robe ili padaju pošiljke jedna za drugom pa ubi nervoza , SKY ima sve tajne o vama zato je prpica prpi
Kako ga maštrafe Miletovi klix botovi!
I jedan kilogram brašna za mog Booookirrraaa druže Dragane
da je cist ko suza, lik je nepismen i ima nivo izrazavanja djeteta od 10 god..ja stvarno ne znam kako nekog nije sramota da ga ovaj predstavlja..procitajte mu samo twitter..svako normalan bi u zemlju propao
Komedijaš lik. Lakrdijaš.
ovaj lik je visio na klix naslovnicama, projektovano da bi se pokazalo da frajko dila drogu preko sky aplikacije. Možemo izvući i zaključak da je neko bio na pogrešnoj strani i još uvijek je na pogrešnoj strani.
Mile protiv ovakve opozicije može vladati 100 godina. Enes B. je apsolutno u pravu, medjunarodna zajednica NECE da uradi nista u BiH. Da hoće, ne bi ovakve kretene pozivala u Brisel.
ČUVAM OVCE, MRČE MI SE GARA. IMAL KOJA DA BI MENI DALA
Probaj konačno riješenje,al mojne našmrkan.😂
Vaskovic na aparatima
Jeftiniji reket
Mekta,jeko diler da mu majku ebem.
Kakva ofiraza
Haha hahaahahah halo ministre ubi te belo ofiras se
Dragane ovo ti nije trebalo. A cijenio sam te!