Komentari (385)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve više sam uvjerena da su Izetbegovići i Islamska deklaracija, projekt SANU-a kako bi se moglo imati opravdanje za agresiju te masovni pokolj, silovanja i protjerivanja.. Izetbegovići su srpski ljudi!
Kmet u ulozi politicke kamikaze SDA, inace sa visokim referencama kvazi patriotizma i dugim stazom u ARBIH ?! O cemu ti palamudis sine, ima dosta zasluznijih heroja BIH prije tebe, ali su nepodobni za stranku i begovski rezim.
Zahiragic moze predstavljati Rome i to je uredu, a Bosnjake ne moze!
Pa mi Bošnjaci i Srbi smo u svemu i ispali najveći naivci, ratovali jedni protiv drugih zavadili nas a onda zavladali nad nama, steta zivota, to je prije rata trebalo razmisljat napravit kompromisd da se neke stvari rijese.
Respect za iskrenost,znaci put je istok..
reci te vi nama o čemu je Konaković u Briselu razogvaro sa Željanom Zovko?zašto krijete slike s njom
To su ukrajinci "bolji" od rusa ?! Nešto se ne sjećam da je ukrajina bila na našoj strani dok su nas čete i ustaše klale. A da budewm iskren i to jedino cijenim kod njih , sa srbima znaš na čemu si a sa latinima nikad. Kad je najgore zabiju ti nož u leđa. Dokaz - prošli rat
Hoce li Rusi prodati Dodika I šumsku za ne ulazak u Nato ? Po meni I vise nego dobra pogodba jer resava 90% problema BiH al je problem rusima se ne moze verovati. Treba ostvarivati kontakte jer je svoj interes na prvom mestu I mali smo da da imamo luksuz za svetsko moralisanje
Trazi ti , ja necu
Samo SDA, bravo hare kakva evropa,nista od njih
Pa neka ti porodica ide u kinu, rusuju , iran i neka rade . Sta ce po evropi
U kući se me svi napali kad sam rekao da ću glasati za Zahiragića (inače za Bakira nikad nisam glasao). „Pa on je sirovina, čakijaš“ gdje ćeš za njega. Sada mi govore kako sam upravu. Ovo je vrijeme kada se ne glasa za salonske političare a la A. Osmanović ili trojkaške pudlice. Sad je vrijeme fajter političara. Zahiragić postaje političar koji odlično razumije političke procese, ima petlju i spreman je ponijeti odgovornost. Bošnjaci trebaju barem 10 Zahiragića.
ha ha ha
Vodi ga kuci
Jel ovo sda odustaje od genocida u Srebrenici. Znači, dogovorili se Alija i Clinton. Vjerovatno treba sad pustiti đenerala Mladića da svom malom unuku na krilu priča o ubijanju Turaka.
Vjerovatno mnogi nisu zapazili, ali njegova izjava da ti je vazniji narod od drzave je strasna. Takva ideologija koja dolazi od sve tri nacionalisticke strane, unistavaju (su)zivot u BiH i tjeraju mlade ljude da napuste ovu predivnu drzavu. Ma koje vjere i rase bio, ili si covjek, ili nisi.
Inace nisam navijac ovog zahiragica ali u ovom segmetu ga u potpunosti podrzavam
Ozbiljno ozbiljno glup dečko
Bakir i SDA od kako su na oproštaju iz vlasti pozvali Iran koji je saveznik Rusije protiv Ukrajine, NATOa i SAD i EU, izgubili su svaku podršku zapada. Kod SAD se ne ide više po vize, ne samo za članova nego i za porodice. A Zahiragić po starom priča jedno a rade drugo. Ali to je sad sve džaba. Bećirović je u Briselu, Londonu i Vašingtonu, a pošto oni nemaju više predstavnika, za njih je Komšić u Turskoj Pakistanu Iranu