Komentari (119)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On je u općinsko vijeće na prošlim izborima ušao kao kandidat DF-a i potom od načelnika Koldže dobio obećanje da će mu zaposliti suprugu, izašao iz DF- i priklonio se tadašnjem načelniku.
Pa da dok je bio u DF-u glasao da Skaka bude gradonacelnik zbog licnih interesa
@Grunf013 ...i zaposli li je?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srđan pravo neofiran, Bog sami zna kako je skupio ove glasove. Otvorim fb, kad tamo lik napravio 'neutralne' fb stranice gdje veliča svoje ime, tipa Sarajevsko dijete, Novosarajevski Patriota, Politika Lokalna Sarajevo, Naše Novo Sarajevo i Bog zna šta još nije otvorio. Žešći manipulator na društvenim mrežama.
@clear2019 Srki puca minuse hahahah
@clear2019 šta je loše u tome svemu što se neko reklamira?
Srle je dobar čovjek i jedan od rijetko dobrih ljudi u politici. To što mu pakuje nekolicina u Općinskom povjereništvu Nip-a to je već poodavno poznato svim ljudima koji žive u Novom Sarajevu. Svi smo očekivali da će ovaj momak biti predsjedavajući u vijeću, ali oni su odlučili na ovaj način dečka skloniti. Puna podrška za dobrog čovjeka.
onaj ćasa vijecnik ispada mala maca za ovog kriminalca
Isto morate uraditi i sa ovim poltronom u Donjem Vakufu, a možda je već prešao u drugu stranku ili postao nezavisni.
kliksic opet brise komentare kakvu god.kritiku da kazes protiv Nipa toliko o slobodi govora toliko o tome da nisu politicki portal
AKO SE DINO KONJAKOVICA POKLONIO IBLISU U MASONSKOJ LOŽI, JEL I DALJE MUSLIMAN? JEL I DALJE MUSLIMAN KO PRIJATELJUJE S ČAFIRIMA S KOJIMA SMO U SUKOBU (PITANJE ZA RIJASET IZ BIH)????
Ja mislio da samo u SDA ima malverzacija :) ovo je jedan novi momentum
Dinov lopovluk izlazi na vidjelo.
Ima frajer preko 100 inicijatìva godišnje i ispade da ni načelnik ni ostali vijećnici nisu ništa radili... Sve i samo on hahahaha
Izbačen je iz stranke jer je nekima penizonerima plaćao po 30 km da mu daju glas.
I drugi su preletali iz stranke u stranku vise puta.Zašt ocrniste momka bez dokaza.Treba sagledati i drugu stranu.Da je radio,radio je puno to sigurno znaju gradzani Novog Sarajeva.svi svoju familiju zaposljavaju do zadnjih potomaka.Zasto ne bi njegova supruga radila.Država nam pokrade milione glavni u drzavi,niko nista ne poteže to pitanje,a da li njegova supruga zaradzuje platu i odnosi svojoj djeci to je problem.Treba sagledati da li ta osoba za koju su gradzani glasali ce opravdati to.
malo df,malo sdu, malo nip, malo samostalni... malo vijece novo sarajevo, malo vijece grad, malo komisije u vijecima malo zena zaposlena u opcini u kojoj je vijecnik malo on zaposlen u gradskoj firmi sarajevo, vlasnik firme grad i vijece u cijem je sazivu sve u interesu sugradjana (laugh)(laugh)(laugh)(laugh)
Tako si ti Junuzovicku oteo od Hadjibajrica.
Ovaj lik je veliki muljator i nepismena osoba koja obmanjuje javnost prvo skolom i to da je Ekonomski fakultet zavrsio u Sarajevu a istina je da to bio Travnik. Riječnik nivoa seoske bitange i ublehaškim incijativama kojem treće lice pise tekstove na Facebook.U prilog malverzacijama da je zenu zaposlio u ONS, putem Koldze i licnih i raznih komisija namako preko 2500KM mjesečno. Ovakvi salju jasnu poruku da covjek koji ne zna upalit kompjuter bolje prolazi od magistara i doktora na birou.
Završen u Travniku i to jedva
Sjebo se kad je vidio gdje je doso.
Srle je jedan veoma dobar momak. Mozete srati sta hocete, ali je jedini vijecnik koji non stop hoda po Novom Sarajevu i ukazuje na nedostatke. Na rjesavanje tih edostatak neumorno podnosi inicijative. Mozete opet reci da je bilo kakav ali iza njega je rad i rekoreder je po broju inicijativa IKAD. Dakle, momak radi obilazi i ukazuje na potrebe gradjaja Novog Sarajeva. Dajte barem 5 dobrih realizivanih inicijativa koje je podnio neki drugi vijecnik.
@okozaokozubzazub opet ti Srđane