Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve ce se to mijenjati u rikverc poslije rezolucije UN.
krajnje je vrijeme da se ukine ova genocidna tvorevina…
Kakvi su to jadnici i bijednici, svoju istoriju ne zaju. A od 1370 do 1876 svi vladari im bili Sultani.
partizani su se cijelu 41 borili zajedno sa četnicima, razlike su neznatne
Sta ste drugo ocekivali od genocidasa to im je u genetici klanje ubijanje silovanje protjerivanje to je ponosno sto je cetnik.Naucilo samo laze ko i svaki mufljuz kao oni bili antifasisti.
Čuj uvreda za Srbe, a Srbi jednoglasno glasali..dajte NIP nemojte biti naivni..u promilima se broje Srbi koji ne slave zločine nad "Turcima" u zadnja dva rata!
Samo sabur.
Nista sabur, samo kubura!
Da li su NiPu sporni nazivi ulica i skola po fasitima i funkcionerima NDH u glavnom bh gradu? tu su npr ulica i skola Mustafe Busuladzica (stari naziv: Narodnog heroja Fuada Midzica, vrlo simbolicno :D), zatom ulice Asafa Serdarevića, Muhameda Pandzica, Huseina Djoze, Alije Nametka, Envera Colakovica itd.
Daj bar jedan dokaz da je neko od nabrojanih bio fašist!
@hakem80 Npr. presuda kojom je Mustafa Busuladzic oglasen krivim i osudjen na smrt streljanjem ili presuda kojom je Alija Nametak osudjen na 15 godina zatvora, itd.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ulica srpskih pocinilaca genocida, ulica srpakih potomaka turske, ulica srpskih fasista itd
jel' to ovaj NIP što drži Mustafu Busuladžića u Sarajevu?
jeste i?
Ulica srpskih zločinačkih degenerika
jadnost
Klasicna provokacija Cetnickih otpadaka!Necete dugo uzivati u novom nazivu ulica.
Hoće li srbenda trivic otvorit pekaru u Srebrenici
Gde su bili čhetnici ( Manjači i Romaniji) tu nije bilo klanja Srba a gde su bili partizani (Kozara) tu je grdni narod pobijen i odveden u konc logore
@Mrki Ljotićevci su jedno a kraljeva vojska chetnici drugo
Dno civilizacije i ljudskosti