Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo, fobar potez neka vide sada velike Bošnje da ni Turska nije usvojila rezoluciju o Srebrenici, pa ni Njemačka...
Ha ha ha, jes' Damir šukno ezdeaovcama, poletili da glasaju za ovo a nisu imali pojma ko sve nije usvojio rezoluciju o Srebrenici, oni jadni mislili da je Turska to prva napravila. Sad se moraju vaditi. Kad je Brko nazvao, bilo je usera do za vrat 👉👌
@TestUser1585434209 Pa kolik ja shvatih damir se vadi...Sam kaže da , citiram, upravo užurbano radi na povlačenju rezolucije...
Hrvatska Crna Gora Albanija Austrija Makedonija a Barbarosa neće da nazove kuma Erdogana da to uradi i Turska
Mlatis praznu slamu Damir. Srbija je i počinila genocid i ovdje, u Sarajevu!
Klix, šta vam znači podvučena crvena linija ispod nekog komentara? Znači li to da ne objavljujete komentare na komentar tog korisnika, ispod kojeg je crvena linija? Je li vam to u duhu slobode hovora, pogotovo jer nije govor mržnje u pitanju. Koja su vam to pravila, sa kojim ja, kao korisnik, nisam upoznat u okviru mog "profil-a korisnika"
Dokaz da je u BIH uspjeh ostati normalan.
Tako to bude kada se igra na cemocije, bez prethodne analize stanja i problema. Još jedan u nizu minusa za "konceptualnog".
Pa nije Sarajevo država da proglašava nepoželjnim. Ja veću glupost nisam odavno pročitao. Čuj, da proglasi nepoželjnim u Sarajevu. Pa jel to Sarajevo ima granice i carinike, pa da provjerava ko ulazi? Ko uđe preko državne granice, ima pravo da se kreće po cijeloj BiH. Stvarno glupost, vjerovatno u najboljoj namjeri, ali ide u smjeru dodatnih podjela u ovoj našoj BiH. Mene je sramota.
Otkako je Filipović umro niko nema vizije i ne snalaze se. Kao prvo se mora imati internacionalna mreža. Tu nije dovoljno imati samo turskog predsjednika iza sebe nego još važnije i gradonačelnika Istanbula Imamoglu kojeg se zaboravilo ugostiti kad je bio u Sarajevu. Jer njega cijeli svijet prihvaća. Jer ova teorija od profesora Kurtćehajića da se RS može srušiti u Hagu je preslaba. SDA radi samo greške. Ne odlučuje Turska o egzistenciji BiH nego zapad i Rusija.
Filipović je rekao Aliji, pošalji sina malo u svijet da vidi ko odlučuje. Da nešto nauči.
zastupnik paradajz a i drzava paradajz
Ovom prilikom se sjetim ženskog dijela familije do desetog koljena svim onim koji na tragediji Srebrenice žele dobiti neku materijalnu ili nematerijalnu korist ma ko oni bili
Znaci ukratko: ispeci, pa onda reci.
Pretpostavit ćemo da preovladavaju lični interesi i prošlost mnogih naroda.,,, UVIJEK BILO U BIĆE NAŽALOST
Ovo je bilo skidanje do kraja. Lako je 11.07. truniti okolo, napadati djevojke ako se usude taj dan staviti sliku sa plaže... Kada je materijalna korist u pitanju, motal pada na prvoj stepenici. Nažalost, mnogi iz ovoga neće ništa naučiti. Za to ipak treba malo mozga.
"... i mozes mislit sta bi ovaj (Niksic) radio da mu damo vlast...kako bi bandul'o,sramotio nas po svijetu i stetu cinio...ali zaboga kako ce skupstina KS jednoglasno prihvatiti njegovu inicijativu???boze sacuvaj...sta nam se desava???"
Pleme vam žegam smetljarsko, novinarsko, brišete komentare
I onda se pitamo otkud stereotip o glupom bosancu.