Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta se od jadnih ljudi radi... Bogte, pa ovo nam nije ovako radio ni jedan do sada okupator Bosne i Hercegovine. pa jel moguće da smo sami sebi najgori!?
Nek si se ti zato izljubio i izgrlio s Zlajom, kad je te postavio za predsjednika SDP. Onako se ne ljube, ne slave i ne grle ni takmicari posle osvojene zlatne medalje na olimpijskim igrama...
OVIM NAŠIM JE ISKRENO ŽAO JEDINO ŠTO NE STRPAŠE U DŽEPOVE MAKAR 5 PUTA VIŠ NEGO ŠTO SU. NJIMA ŽAO...HAHAHAHAHA NE MOGU DALJE OD SMIJEHA NEMA TO NIŠTA OD LJUDSKOG, ONI I NE ZNAJU ŠTA ZNAČI RIJEČ POŠTENJE I EMOCIJA. ŽAO MI JE ŠTO SAM K`O KONJINA VJEROVALA SDP-U I BIRVAKTILE IM DAVALA SVOJE GLAS.
Nedavno gledao na Mrezi kako laze ko ker ovaj Niksic . Sta bi sa onim poduzecem u Konjicu moj Niksicu i sta bi od masina . Kako si pustio da Lijan daje poticaj firmi iz Sirokog koja ne postoji milion maraka i koja ima blokiran racun . Udruga lopova . Eh da mije uvest serijat pa jednom po jednom ruku kidat sa zadovoljstvom , za koga se dokaze . Ali bi li se onda imo s kim rukovat pitanje je sad
Za sdp najbolje bi bilo preseliti Centralu stranke u Hercegovinu jer je broj Bosanaca u stranci jednocifren procenat.
ne rise seljačino!
Žao nam je i boli nas.. Veoma nas jako boli... Al' nas racku libo što nećete imat uvezan staž, ni iz džepa ni u džep, a nerko?
Da nije bilo seljačina iz SDA i njihovog saučesnika u blokadama i kriminalu Budimira, vi biste sigurno uradili i mnogo više. Ipak, cijeni se i ovo koliko ste uspjeli u oblasti prava, boraca, penzionera, industrije, gradnji puteva itd.
Bio si najbolji Premijer od iza rata naovamo. Respect!!! A kako stvari stoje, pripremi se ti da i ljeto 2015 dočekaš u premijerskoj uniformi...
Al zato je Niksic dobro uvezan sa Zlajom!
rekordan broj zaposlenih ,, MISLIŠ MINISTARA I PARLAMNTARACA KONJINO JEDNA
ipak hvala Nikšiću što je osujetio državni udar u režiji Fahrudina Radončića i SBB huligana