Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Naravno da je važniji i uvjek je bio ...NATO na Drini mirna Bosna ...a bogami i Srbija
@BulevarStarihPesama moze. Vec 20 godina se "otcepljujete" pa ne ide nekako...prazna prica samo. Doduse nekom su puni dzepovi od te price..tacno!
@BulevarStarihPesama Republika Srpska ne moze da se otcijepi od FBIH jer su to dva entiteta u sastavu BIH. Ne lupaj covjece, ne znas ni osnovne stvari a prosipas pamet.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
POSAO I HLJEB LJUDIMA JE NAJPOTREBNIJI! ☝️
...a posla nemaš ,a hljeba sve manje zbog velikosrpske nacionalističke paščadi.
Da si malo pismeniji znao bi da Nato znaci sigurnost u svakom smislu, ekonomski napredak i razvoj, jer investitorima to znaci mnogo kao i nama a sa tim dolazi posao i kako kazez Hljeb/kruh .. a sa srbijom i rusijom mozes imati cunu vucicevu i nestabilnost jer preko BIH oni ostvaruju svoje ciljeve.
Oglasio se Kmer,...
Tako hoće da mislimo. Zapravo se radi o tome da naši ekstremisti iz sda nežele ni eu ni nato jer oni sasobom donose red. Zna se kome red paše a kome nepaše.
Ja osobno želim nato, da konačno i mi bosanci i hercegovci pokažemo da smo dio civiliziranog svijeta, tkzv zapada, jer samo zapad je išta dobro donio našim prostorima. Da možemo da započnemo normalne odnose sa prijateljima iz hrvatske, da ovi naši sdp/sda/hdz ekstremisti prestanu da nas plaše glupostima. Samo BiH sa svim narodima koji imaju sva prava i svoje kantone/entitete/kakogodsezove može da opstane i da ju njeni ljudi stvarno vole i poštuju.
niksicu piccccko
Krajnje je vrijeme da svi vi koji prizeljkujete clanstvo u NATO objasnite narodu sta to podrazumjeva. Od pocetka do kraja. Koje su obaveze, koliko to kosta, itd. itd.
U Afganistanu se, u sklopu NATO misije, nalazi 16.919 vojnika iz 39 država. Države uže regije učestvuju sa relativno malim brojem vojnika. Hrvatska ima 106 svojih vojnika u NATO misiji u Afganistanu, Bosna i Hercegovina 63, Makedonija 50 i Crna Gora 29 - ukupno 248.
Ući u NATO,osnovati Bosansku pravoslavnu crkvu po uzoru na odvajanje Crnogorske pravoslavne crkve i ovdje će sve narodima krenuti od ruke
Srbija i Hrvatska gomilaju naoružanje, a nama je spas samo NATO i istjerati Ruse iz BiH. Srbija ako se bude više miješala u unutrašnja pitanja naše zemlje, predlažem ljudima iz Sandžaka da i oni naprave Republiku muslimansku u Srbiji, a i Vojvodina ne znam šta do sad čeka.
Jedino na kliksu odnosno ovo se prije zvalo sarajevoxcom, pa je neko preuzeo, politika nečija, jedino što je solidno je križaljka-ukrštenica, ovo ostalo da Bog sačuva
pa od 1997-e se ide prema nato-u i eu-u, nikad doći i stići i uključiti se ppriključiti isključiti, eu kaže: ispunite ovaj uslov da bi mogli ispuniti slijedeći pa slijedeći pa slijedeći ko u igricama i tako te vuku za nos godinama dok pljačkaju i raseljavaju zemlju, ali političari bi sad u eu više nego ikad, što li?
Opet skretanje pozornosti javnosti od lokalnih problema propagirajuci globalne ciljeve...A da za pocetak provjerite diplome SDP-ovih visokih duznosika?Sve ste vrsne strucnjake iz raznih oblasti zamijenili diplomcima kiseljackih ,i travnickih i dr."univerziteta"...i dadoste im poslove u opcinama,kantonima i vrh partije... a kriza koalicija?
@neodoljiviNeno Nisu samo SDP-ovci i svi drugi imaju falševe to bi js sve pred komisiju sastavljenu od starih i stvarnih profesora pa nek oni pitaju za njihovo stečeno zvanje iz tih oblasti nek vide koliko znaju to je prsvo mjerilo i sve će se odmah znati, a na žalost mnogo ih je.Ja lično znam jednu osobu bila čistačica u bolnici sad promijenila mantil medicinska sestra-kaže doškolovala se.
Meni se cini da je vama vrlo bitno ovo stanje.Berete pare,dobro zivite i boga molite da sto duze ovako bude.To je vas domet,a da dalje na pricam.Imate li rjesenje za ovu situaciju.Sve to narod zna,a kako dalje?Imate li izlaz?
Hebem vam sve, do zadnjeg Bosnjaka i Srbina ce zapad i istok da se bori preko ovih placenika politicara, a to su SVI. Niko posao i plate narodu da popravi. Placenicki paraziti!
5900 glasova i ono će nešto..
Pa narvno da je vazniji, moras pod kisobran jakog....i onda ti se vise niko ne mjesa. Crna gora od kad je u natu, svi su sklonili prste. Mozda zvuci smijesni, ali je istina.
lilimarlen Milo im je sukno pravo.