Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam,vec dosta dugo se ceka cvrtsa ruka i odlucnost nekoga da konacno stane u kraj kriminalcima i profiterima koji su nas 20 god pljackali i lagali,krajnje je vrijeme da im se oduzme sve i da zavrse gdje im je i mjesto.
ove Zakone mogu samo pljuvati oni koji ih se boje
Ove zakone niko ne pljuje zakoni su extra iako su vec postajali isti takvi zakoni. Dodik ih je donio ima 2 godine pa evo sta se to tamo ozuelo veca korupcija nego u Ciciliji! Ljud pljuju po SDPu kada oni govore kako pravna drzava pocinje od ponedeljka imali su 4 godine i sada pred kraj mandata odva mjeseca pred izbore oni nesto kao se trzaju kao da su radili ove 4 godine samo krali i porodocu uhljebljavali...oni koji kradu asfalt ne mogu biti borci protiv korucpijei oni koji stavljaju brata za izvrsnog direktora Autocesta da bi kradja asfalta mogla proci neometano ne mogu biti borci protiv korpucoija
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Da, pocinju veoma teski dani za njim,zalim ih sto mozda nisu mogli ni spavati nocas jadnici...Ova zemlja je ovo i zasluzila.Ovo je najbolje sto nam se dogodilo u poslednjih 18 godina.
Spavali su oni mirno nisu oni jos svjesni sto im se dogadja...Ali polako uskoro ce biti.Doslo je vrijeme da se odgovara za nelegalno stecenu imovinu i za sve ono sto su oni radili u proteklih 20 godina.
Ne mogu se boriti protiv korucpije oni koji postaljvaju direktora za direktora izvrsnog u autoceste da bi onda kradja asfalta mogla neometano funckionritait...ne mogu takvi nikako prestvljati borbru protiv korucpiije i kriminala kada su oni i korucpija i kriminal a to je svima jasno
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"borbene felne, brate, borbena masina..."-ili ti je neko stao na zulj ili ces ti nekom stati na zulj. u sustini ne postoji plan za borbu protiv korupcije koji se moze realizovati u bih, jer to ne odgovara krupnim ribama i njihovom jakom lobiju. kao sto bi dodik rekao "pusti to, to su price za malu djecu"
Tako je Niksicu, taman kad sletis sa vlasti doci ce zakon, onda valja ti se vaditi pa dok suđenje zavrsi taman u novi zatvoru sto si poceo izgraditi, nema sta vidi se da se brines za svoju i Zlatkovu buducnost. Mislim da bi vam trebao slogan kampanje biti Lopovi sa vizijom :) :)
e moj Niksicu, nemate vi ni sposobnosti ni onu stvar za bilo sta, a to ste i pokazali u ovih nekoliko godina... da ste vi pokusali slucajno sjesti bez premijera recimo iz sda da odrzite bez njega sjednicu vlade poljubili bi vrata i dobili bi nogu u guzicu, vama doduse tako nesto ne bi ni palo na pamet jer je vasa politika "ruke niza se", budi premijer i nista ne radi, drzi sjednice i "stalne sjedeljke" ako su kakve poplave, usvajaj informacije, pricaj o strategijama... blablabla... a helez vam zaposljava li zaposljava, vraca ljude iz penzije da nista ne rade, daje im ugovore, kcerkama i zenama svojih jarana, daje sulude prijedloge o reorganizacijama, ljubavnice samo sto nije postavio za ministre... gluho bilo... eto vam korupcije, bujrum... hapsite... krenite od svoje avlije pa onda po tudjim... djubrad jedna neradnicka
Standardna prica pred izbore, skupljanje jeftinih politickih poena i opet se nista nece uraditi. Imao si 4 godine, kad je trebalo da reagujes nije te nigdje bilo. Doci ce neko novi i sposobniji da uradi ovo bez izborne godine.
s obzirom da zakon stupa na snagu tek za 6 mjeseci,a to je poslije izbora,tako niksicu ti neces biti u prilici oduzeti nikom nista jer neces biti u prilici...mozda ovi slijedeci koji nam dodju oduzmu tebi nesto...zakon ko zakon naravno dobar samo kad bi se primijenio posteno i nad svima...
Prvo kreni od sebe sa krivičnom prijavom, zatim sa Lijanovićem, Mikulićem i ostalo pola Vlade što su nakupili krivične prijave. Sve i jedno ministarstvo ima negativan revizorski izvještaj sa milionima ukradenog novca i talova. Auta se i dalje kupuju nemilice, i vozaju kući ko svoja. Utvrđeno je da kod vas jedna Oktavija troši prosječno 16 l/km, da imate pola administracije zaposleno po ugovorima o djelu. Dva si stana klepio od Uniprometa da bi u nelegalni i neuslovni objekat smjestio ministarstva, i svom partijskom drugu platio 5 g. unaprijed kiriju. Ma treba 100 kila papira da se napiše šta se uradili za svojih 4 godine pustošenja. Ovaj mandat SDPa i SDA zajedno sa Lijanovićem je 100x gori od ovih poplava i klizišta (a i za to su ukrali pare od CZ).
hahahahahahahahah koji vicevi
ti to premijeru tempiro 5 mjeseci pred izbore, sjetio se da bi trebalo nešto i u raditi prije odlaska u zaborav
cestitke, a sada na posao!
Panika, panika medju kriminalcima koji su harali 20 i kusur godina
Zivim za trenutak kada ce odgovarati oni koji kradu nasu drzavu od rata. Koliko je samo opljackano para preko privatizacija.
Jos jedna predizborna,dimna za domace i strano trziste. Sve dok zakon ne stupi na snagu odma a ne za 6 mjeseci nema od toga nista.
a mozda da procitas malo Zakonodavni sistem Federacije, pa bi ti bilo malo jasnije, a ne da tu lupas ...
Nek ga citaju oni koji ga kroje ;)
Toranj se sam izgradio vjerovatno.Nadam se da cemo napokon vidjeti od cijih je to para napravljeno sada kada imamo set antikoruptivnih zakona.Ne bi se Radoncic toliko borio protiv njega,da je nevin i da je cist.
Kada si toliko objektivan, a što je SDP i Lijanović bio protiv toga da je kršenje budžeta krivično dijela-pa zato što bi za ove 4 god. zaradili svi po jednu doživotnu robiju. Ali polako, biće akobogda i BH Sanadera.
Cinjenicu da je Radoncic u kriminalu do guse najbolje potvrdjuje to da SBB nije podrzao set antikoruptivnih zakona koji je dobio apsolutnu podrsku zvanicnika EU. Upravo zbog te odluke Kluba SBB-a (o ne podrzavanju zakona) njihova dvojica zastupnika Kapic i Alikadic su napustili ovu stranku. Cini se da Radonciceve marionete bas strahuju od ovog seta Zakona jer ce upravo u toku njegovog sprovodjenja sav prljavi ves njihovog lidera isplivati na povrsinu. A oni koji se ne slazu sa odlukama velikog lidera ocigledno dobiju nogu u stranci, sto potvrdjuje slucaj Kapica i Alikadica.
SVi koristite nas gradjane kao borite se za interese bosnjaka, a ustvari samo se borite za sebe, cuvate fotelje i radna mjesta. A bošnjaci nikada nisu osjetili bilo kakvu podrsku, imali ste priliku pokazati se na ovim poplavama i da li je Radonici ustupio svoje sobe gradjanima?? - nije niti bi to ikada uradio, ali se slikao i suplju pricu nam prosipao