Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo naprijed, puna podrska, borba protiv kriminala i kriminalaca je osnova, i vrijeme je da oni koji su stekli imovinu kriminalom da odgovaraju i da se lansiraju u Zenicu na dugogodisnji odmor, a njihova imovina da se oduzme i da postane drzavna imovina! Vrijeme je i bilo! Oni koji su se bavili i koji se bave kriminalom ce osjetiti ovaj zakon i nece im biti lako!
Radoncica treba prvog poslati u zatvor i to sa onom kesom vesa s kojom je dosao u ratu...
Valjalo se izboriti sa svim onim lopovima koji su se u fotelje uvalili i dizali ruke kako bi sprijecili bilo kakvu pravdu u nasoj drzavi.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ma samo se nadam da će se usvojiti taj zakon i da će oni koji su uništili stotine i stotine preduzeća i koji su doveli radnike na rub egzistencije odgovarati za kriminal i lopovluke. Samo da ne bude odugovlačenja i opstruiranja kao što je bio slučaj sa usvajanjem ovog seta zakona!
Dosta je više gledanja kroz prste kriminalu i kriminalcima koji su nam pozatvarali radna mjesta, popljačkali sve, zatvorili preduzeća, a svoje vozne parkove i nepokretnu imovinu proširili što po BiH, što po susjednim državama, dosta je ove političke mafije, dok oni uživaju mi ne smijemo ni pomisliti na budučnost, ovaj zakon je nama davno trebao, neka svi odgovaraju za ono što su napravili!!!
Oni koji su opljackali silna preduzeca nece vise hodati slobodno po ulicama i svojim imanjima. Sad ce ih stici pravda i odgovarat ce za stetu koju su nanijelo nasoj drzavi. Podrzavam napore vlade FBiH u ovome...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
A ko ce tebe hapsit???
ti sigurno ne.
Hoće li biti mjesta za Zlaju, Hadžu i još po koju facu i mušku i žensku iz SDP-a i HDZ-a?
a sta je sa SDA, SBB, HDZ...?
Koji je ovaj niksic ,, kriminalcina. Pa ako bi poceo hapsiti , morao bi prvo sebe , pa svoje pajdase iz stranke, sto je malo vjerovatno, tj. nikako. a ovo sa ,, MMF-om,, je , siguran sam , namjerno izvedeno, samo da bi se stekao utisak , kako oni rade za narod , tj. kako spasavaju situaciju i da ce samo zbog njihove sposobnosti i brige za narodom , uciniti sve da sve bude normalno , tj. isplate placa , naknada , invalidnina, itd. Ma malo sutra. SVE JE OVO REZIJA LOPOVA IZ ,, SDP-A .U BUDJETU UVIJEK IMA I MORA BITI NOVACA. KAKO TO DA KADA SE NAJAVE IZLASCI NA ULICE , INVALIDA , BORACA, ITD, UVIJEK SE SUTRADAN NADJE NOVAC ZA ISPLATU. ODAKLE , AKO DAN PRIJE NIJE BILO. ZNACI IMA , ALI OVIMA KOJI VLADAJU ODGOVARA STANJE NAPETOSTI, I DA ONI U ZADNJEM TRENUTKU UVUJEK BUDU ,, SPASIOCI,,. NADAM SE DA CE IM OVO LICEMJERSTVO , PRISJESTI , I TO VEC U OKTOBRU. AKOBOGDA. INSALLAH.
Da ste jos usvojili zakon o nepotizmu kojeg ne manjka ni u jednoj vladi , gdje bi takvi poput tebe nermine zavrsili na dugogodisnjoj robiji jer su omogucili preko reda dobijanje posla svojoj porodici,rodbini I prijateljima.Cim ste ga vi usvojili znaci da ste uspjeli skloniti vecinu dokaza koja govori o vasem kriminalu .
to je srž problema i osnova nesenzibilnosti vladajuće klase za stanje u privredi
Primjenom ovog zakona,i ako bude upotrebljen kako dolikuje,ostadosmo ti mi bez i jednog politicara,jer poglavice sve ukupnog kriminala su ti na vlasti,a sitna riba je manje vise vazna,kada se unisti korjen ostalo samo od sebe se isuši.
Sto ovaj moze lafinat to je strasno, sad se sjetio da ima kriminala u FBIH kad idu izbori...SIKTER COBANE
hhahahahahaha. Koji smiješni pokušaj spina. Pa nismo idioti druže Nikšiću. Prvo uhapsi šefa Slučajnog prolaznika pa ćemo ti vjerovati. Do tada u izbornoj kampanji donositi ovakve zakone govori najbolje o ovoj vlasti - jeftini i providni populisti! Zašto nisi zakon donio 2011. a ne na kraju mandata 2014. !? Pa jasno je i pticama na grani ... Svejedno gubite izbore, a ovi sto ih placaju da pisu komentare pisat će ih do oktobra, a onda kući ...
eto sto si glup i neupucen. SDP ove Zakone gura od 2010. godine. druge stranke nisu htjele druge stranke da glasaju za te Zakone. tako da nije bio problem u SDP nego u SDA i SBB koji su se 3 godine odlucivali da dignu šapu za ovaj Zakon
Davno je vec bilo vrijeme da jedan ovakav zakon ugleda svjetlo dana i u BiH, Hrvatska je lijepo pokazala kako se to radi i da zaista ima ucinak. Iako je kod nas ovaj zakon tek u pelenama, jos Dom naroda treba da ga podrzi nadam se da uskoro izrasti i krenuti svojim putem. Putem koji se mnogim politicarima u BiH nece svidjeti, zapravo neki su vec pokaali koliko im se "svidja" samim tim sto ga nisu podrzali ni u parlamentu.
2009 afera Reket 2...možda je sada jasnije zašto je SDP insistirao na zastari nakon 5 god :D Ko želi, evo link da se malo podsjeti kako to rade veliki igrači, naravno 3 audio snimka nisu bila dovoljna da se pokrene krivični postupak :) http://www.slobodna-bosna.ba/vijest/2434/tri_godine_od_afere_reket_poslusajte_presretnute_snimke_razgovora_glavnih_aktera_skandala.html
Ja karikature od covjeka. To do sada smo imali nekih rupa u zakonima. Do sada kad god si covjeka ubio mogao je slobodno da seta, kada si ga sa autom zgazio opet setnja, ako bibupucao nekog od clanova sdp opet bi setao, ako bi ukrao nesto opet setnja. Al evo sto kaze stara od ponedjeljka pravna drzava. Sad kada pocnu da hapse ubice, kriminalce i druge ine mahinatore pa gdje ce im biti kraj. Nista rec karikatura od xovjeka i stranke.
60 posto budzeta mmf...jadno,a kako idemo unazad,bit ce i 100 posto?i sta onda?ccc,a samo pricaju....treba stid da ih bude,da sam politicar sebe bi zrtvovao,da narod ima...A to znaci i 70 posto manje plate ovoj eliti,i ukinut kantone...
GOSPODO VRIJEME JE ZA KAMPANJU
Prebaci burazera iz "cesta" u tim za hapsenje,dobar je strucnjak.
Pazi to je legalno i po zakonu. Ipak ima brata premijera. A da sirotinja sutra proba da opljacka kontejner ima da dobije 10 godina
E...Nikšiću bacaš bombe " od danas trebaju da strepe kriminalci" TO TI POŠTEN ? a šta si radio protekle četiri godine? Kreni od svojh, onih koji su bestraga skršili 120.miliona iz budžeta KS i nisu odgovarali...pa asvalta...pa...do sutra možemo nabrajati!!!
Kreni od sebe usljo prvo