Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA kontroliše policijske agencije FUP, OSA-u, sve kantonalne MUP-ove...kontrolišu Tužilaštvo BiH. Pa dosta više, zlikovci.
hocete kontrolu nad policijom ? ha ? a bas policija treba da bude nezavisna i van svake politike, dovoljno je sto je ucjenjujete budzetom........providno
Lagumdin tornjak bi da kontrolise policiju,izgleda mu gori pod nogama....
FUP i FMUP bi trebali sve da nadziru, nebi trebao ni u kom slucaju parlament da nadzire FUPi FMUP. Ako bude to nadzirao parlament ode sve u pi?ku materinu.
Mislim da je u pravu i da bi trebalo
SDA = SDP
lopov.
Maknut prste sa policije ,sudstva,tuzilastva....necemo diktatorsku i korupcisku drzavu!
Covic je milione ulozio u nekretnine u Mostaru. Dodik je miliona ulozio u nekretnine u Laktasima. Dakle sigurni su da ce ostati u BiH. Gdje su ulozili milione Izetbegovic i i Niksic? Nosaju vrece para a zive u garosnjerama.
@ser_oliver Covicev dvorac je u Mostaru a Dodikov vocnjak od 3 miliona u Laktasima, dakle lopovi i kriminalci al domaći. Gdje su završile Bakirove vreće para?
Ode SDP na smetljište jer u bliskoj prošlosti su nam pokazali da su ista govna kao i SDA... A upravo to je najviše odgovaralo SDA stranci. U svakom slučaju, Zlaja je iskopao rupu, napravio kovčeg, smrtno ranio SDP i otišao...Došao je Nikšić i konačno ubio SDP, zakopao ga 2 m pod zemlju, gotova stranka. SDP je lopovksa stranka, baš kao i SDA i kao ljevak poserem ih!
Kako brat, zaradi li šta? Kako ide spajanje stanova po Sarajevu?
Necemo policijsko-vjersku drzavu vec gradansku za sve narode.
Đe si krmeča glavo?!
Evo i Erdogan hoce nadzor nad Svicarskom drzavom, prijeti da ce svi morati skoro uciti turski jezik :)))))))))) http://www.blick.ch/news/tuerkischer-praesident-fuehlt-sich-vom-aufruf-an-die-tuerken-in-der-schweiz-beleidigt-erdogan-fordert-von-blick-wiedergutmachung-id6364981.html
:))))))))))))))))))))))))))))))))) jeeee, strazari moji, hvala na pratnji :))))))))))))))))))
@LIMESA ...KWAKKKKKKKKKKKKKKKKKK :)) :-* :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Necemo policijsko-vjersku drzavu vec gradansku za sve narode.