Komentari (104)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Haj ti na janjetinu,nije za tebe politika.
ode nam Scepo sa zelenim pogani termitima
Slika 2 Magazinovic bari Prlicku.Kakva skupina diletanata,neradnika i budzetskih stakora, od MAsica,Imamovica,onog nekakvog lika iz Banja Luke sto dobije 10 glasova.Smijesno i zalosno!
Dosta je više i vašeg manipuliranja i igranja sa mozgovima bh.građana,šta god da se desi vi gosp.Nikšiću imate mjesečna primanja 5000 km ,a tvoj narod diže toliki kredit na 5 godina roka otplate.psmetnom dosta .
Free republika Gora, fuck shiptar gypsy..Od dragas zajednica opstina gora..siptari su cigani od indija ciganski otpad
Niksicu radpadate se Nije politika za vas
Žalosno je da se ovakvi tipovi išta pitaju...bore se protiv sda a niz dlaku četnicima i ustašama
A od traktora imas koristi samo ti
RoccoGrey@ E gdje je ono: Ova vreća para za mog sina Bakira? Ako je i tvoja mati takva nije čudo šta je rodila?
SDP je rahmetli stranka čeka se dzenaza, bankrotirali su
Jbt kao da se za neku "veliku" bitku spremaju protiv SDA-a, ovo cisti copy paste Game of Trones... Da se hocete nekako svi potamaniti, bas kao u seriji da vas ne gledamo..
Kupujem traktor i kosačicu. Marka i cijena nebitni.
SDP se gura sa SDA, SBB, DF u dva bošnjačka kantona i hoće da uspije. Normalno da maheti iz SDA to uvijek iskoriste.
Dok cetnici spremaju svjezu krv da piju , moje balije za fotelje teske bitke biju ...
pa od svih turbulencija u svim strankama sda ima koristi njima razdor u drugim strankama najvise odgovara a oni pomocu svojij ibacenih spijuna prave te razdore svakog ko ode iz sda ne bi nijedna stranka trebala primiti a s druge strane sto stranke imaju u svojim redovima izdajnika koje ista ta kriminalna sda potplati za sicu
Zar nam nije vise sve jasno, ujedinjuju ih samo paušali, povećanje plata i sve ostalo što im puno džep. U svemu ostalom su ko bjesni psi, samo laju jedni na druge i održavaju se na po površini.
pomirite se sa cinjenicom da ste nesposobni i nedozreli vodit kanton a kamoli drzavu😒😒