Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Uzore li se šta, Neka !?
Govoriti-prditi iz ćoška,iz opozicije,bez ikakve odgovornosti i borbe za bolju BiH,jedino dostignuće SDP-a.
@missy da je SDP ušao u vlast sa SDA ti isti bi rekli da je izdao glasače jer sa SDA dade sve Dodiku...
I ova budala kritikuje SDA umjesto Dodika. Ne razumije da je SDA samo istakla svoje želje i ciljeve kao kontru Dodikovom separatizmu. Budaletina željna vlast u stanju je i Državu prodati.
Kakva velicina i dalekovidnost. SDP ima monumentalnog lidera. .. Daj ostavku limitirani idiote..
Ovaj je ko kakav djak i klupe kad ga neko probudi. Odgovori tipa "Riba pretezno zivi u vodi".
A dobro Nerko drugi su karina znamo i bez tebe, ali sta ti radis i tvoji sunce mu zarko?
Nermin, brat nas komunisticki
A vi ste im dali zakon o prebivalištu. još niko nije odgovarao za taj zakon koji je na nivou izdaje Bosne.
JEDI GO..A NIKDICU TI SI PROSLOST VEC 5 GODINA
A bilo bi dobro da ima opcija vandrednih izbora, čisto da izabrani ne prespavaju 4 godine uz redovnu platu.
TAko je Nikšiću to su izdajice stotine hiljada poginulih su izdali ,sda je rak rana BIH
Joj Neka, Neka i Bogu si težak!
Kako te Nikšiću nije stid???U SDP vlada jednoumlje i vi sada nesto pricate.Nista konkretno niste uradili, osim sto ste vlastitog brata zaposlili.Sram vas bilo.
Kakvi go da su SDA i ostali, SDP je duplo gori. Poznati vam kadrovi po pijankama i "krkanju" na račun nas građana. Sluzbena putovanja su bila najskuplja u kompanijama u kojima ste vi Nermine Nikšicu imali svoje kadrove. I danas je isto! Sve sto dotakoste sjebaste. I kad god se raspadate unutar sopstvene stranke, hvatate se upravo ovih metoda - kriv je neko drugi. A zapravou svojoj avliji uredili niste.
A ti Nikšiću samo seres i prebacujes lopticu. U tome ti pomažu polupismeni novinari. Sta je SDP uradio za sve ove godine? Gdje god ste bili pustoš teška ostala. Polokaste okeane alkohola, na racun naroda. I ne laprdaj više svinjska faco.
@DzingisKan9 ovi iz sda ne piju al jedu i kradu i kockaju se zivotima gradjana
Haj ti na Jablaničko,mani se politike,zabaci za šarana,najveća si slina od političara,zavuko se u Dodikov i Čovićev shupak.