Komentari (322)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Minimalna plata 1000 KM!!!
ovaj smit je teski prevarant
Minimalna plata je 1000 ali ako radis neki trazen posao. Ne mozes konobarit i ocekivat 1000 hahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nikšo
otkazuj proteste
Izaci u sto vecem broju da se ovo stvarno i potvrdi. Nametati nesto na zahtjev 7% separatisticke populacije, a naustrb 60% stanovnistva jedne drzave je stvarno idiotizam. Necete od nas Palestinu praviti. Ne mrzimo Hrvate, to su nasi sugradjani, ali ako zele podjelu, neka znaju da od toga nema nista. Fokusirajmo se na ekonomiju i bolji zivot. Podjele vode samo u ekonomski sunovrat.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne pada snijeg da zamete brijeg već svaka zvijer pokaže svoj trag. Baš su duboki ovi fašistički promislimanski unitaristički tragovi. To što nose neke lijeve boje ne skriva ih od toga.
Esad si ga pretjerao...kad medju protestantima budemo vidjet i vasu djecu,namjesto sto se setukaju po inozemstvu...onda nek i djeca obicnih gradjana izadju na proteste...
Kad povecate plate i minimalce bar na 800 onda cemo izlaziti na proteste. Ovako ,landarajte sa Baketom ,Zeljkom i Niksicem.
Kako su se sad Bošnjaci ujedinili. Kamo sreće da je i u politici ovako.
Od koga se najmanje nadalo taj visokog predstavnika salje kuci. Ako povuce nametanje pod pritiskom Bosnjaka OHR je zavrsio misiju u BiH.
jeftini politicki pojeni ovi se bore za drzavu oni tamo protiv svima dobro plate idu godisnji regresi
Poslije ovog hansu se treba otkazati gostoprimstvo. Taj je nakon ovog zavrsio sa postenim svijetom u bosni!
danas nije počeo svenarodni ustanak Idu svi na sindikalni prvomajski uranak Proleteri kao jedan žure do cilja Nozdrve golica miris roštilja U potoku hladi se par gajbi piva Iz flaša se nateže rakija šljiva Radničke parole danas nema ko da nosa I neće se pjevat' "Bandiera rossa"
Neka vidi koliko nas ima da hocemo normalnu drzavu, ne leglo etno nacionalizma i kriminala! Svi na ulice!!!
Niste svjesni koliko vam udovoljava i kolko sve radi za vas.
Ovako dnevnik.ba širi lažne vijesti po socijalnim mrežama. Možete vidjet po komentarima da se nakotilo žohara botova ko na klixu: https://www.reddit.com/r/europe/comments/w7nwvk/high_representative_for_bosnia_and_herzegovina/?utm_medium=android_app&utm_source=share
Posle svega ovog Schmidtu je naj bolje da uzme sam otkaz od sad ga i bosnjaci smatrataju turistom niti je vise pozeljan u Sarajevu.
Ako nakon tako konstruktivnog razgovora ti pozivaš na proteste onda možeš očekivati da ti ga on sutra zaprdi! Gdje je tu povjerenje? Tko nas vodi majko mila!
Paznja paznja! PROVOKATORI!!! Prilikom citanja obratiti duznu paznju. Jako je puno komentara radnika na zadatku rusenja svega bosanskog plus peta kolona. Namjerili su da nam ostave fashiste da vladaju dozivotnio. E pa nece moci!
LAZNI TITOVAC NIKSIC KOJI JE DVA STANA OD MINISTARSTVA PRISVOJIO ZA SEBE PLUS POMAGAC U PLJACKI BOSNALIJEKA SA UZUNOVICEM!! VEZE ON NEMA SA SOCIJALIZMOM!!